B.Vanspor nerede, taraftar orada…

B.Vanspor taraftarları ligin 14. Haftasında Adıyaman'da oynanan maçta takımını yalnız bırakmadı. Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Grubundan bazı taraftarlar Adıyaman'da takımına desteğini sürdürdü.

VAN 27.11.2018 10:14:42 0
B.Vanspor nerede, taraftar orada…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden ve son karşılaşmada Adıyaman 1954spor ile 0-0 berabere kalarak tek puana razı olan B.Vanspor, grupta dördüncü sıraya gerilerken, liderle arasında 3 puan bulunuyor.

Adıyaman'da oynanan karşılaşmada, Mürsel Demir sorumluluğundaki Grup Kara Kobralar ve Nevzat Aslan sorumluluğundaki Gölkentliler Grubu da takımına desteğini sürdürdü.

 


               Maç öncesi, maç içinde ve maç bitiminde takımlarına sürekli destek olan taraftarlar, alınan bir puanda pay sahibi oldular.
B.Vanspor'un iyi oynadığını, ancak kazanamadığını belirten taraftarlar, "Takımımızın şanssız olduğunu düşünüyoruz. Çünkü iki gol attık, ama ikisi de iptal oldu. Bir gol ele çarptığı, bir gol de ofsayt olduğu gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi. Yine bir şut direkten döndü. Ayrıca net birkaç pozisyonu değerlendiremedik. Fakat maç öncesi lider Kırşehir ve ikinci sırada bulunan Kızılcabölükspor da mağlup olunca, yine maç öncesi bizim takım üçüncü olmasına rağmen bir puan almamız az da olsa sevindirici oldu. Fakat rehavete kapılmamak lazım, çünkü aşağıda bulunan birçok takım zirveye yaklaştı. Bizim altımızdaki Ofspor ve Sultanbeyli'nin de bizim gibi 22'şer puanları bulunuyor. Yine onların altındaki Düzce ve Altındağ Belediyespor'un 21'er ve diğer iki takımın da 20'şer puanları bulunuyor. O yüzden zirveye çıkmamız ve altlardaki takımlardan uzaklaşmamız için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta evimizde Sultanbeylispor'u mağlup ederiz. Bu maçı mutlak suretle almalıyız" yorumunu yaptılar.
İki taraftar grubu, Adıyaman'daki taraftarlarla da dostluk çerçevesinde hareket ederek bir araya geldi. Taraftarlar arasındaki diyaloglar da spor adına ve centilmenlik adına güzel bir tablo oluşturdu.Van Bölge Gazetesi