B.Vanspor galibiyete kilitlendi

B.Vanspor yarın grubun güçlü ekiplerinden Yeni Orduspor'u konuk edecek. Orta hakem Serkan Ergün'ün yöneteceği karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

VAN 17.11.2018 10:34:56 0
B.Vanspor galibiyete kilitlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  TFF 3.lig 2. Grupta 13. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma bugün, diğer 7 karşılaşma ise yarın oynanacak.

Bugün oynanacak olan 2 karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Yarın oynanacak olan 7 karşılaşmada ise ilk 2 karşılaşma saat 13.00'te başlarken, son 5 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.

 


              Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan B.Vanspor yarın grubun güçlü ekiplerinden Yeni Orduspor'u konuk edecek.
Bu önemli karşılaşma için hafta boyunca sıkı hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, bu önemli maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.
Şampiyonluk hesapları yapan 2 takım da maça kazanmak için çıkacak.  Orta hakem Serkan Ergün'ün yöneteceği karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

 


         Şampiyonluk hesapları yapan 2 takım B.Vanspor ve Yeni Orduspor, ligin 8. Haftasını bol gollü bir galibiyetle kapatırken, geride bırakılan son 4 hafta maçlarını ise puan kayıplarıyla kapattı.
 B.Vanspor son 4 hafta maçlarında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Yeni Orduspor ise 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

 


                 B.Vanspor 20 puanla 3. Sırada yer alırken, Yeni Orduspor ise 19 puanla 4. Sırada yer alıyor. B.Vanspor geçtiğimiz haftayı puansız, Yeni Orduspor ise haftayı 1 puanla kapattı.
Geçtiğimiz haftalarda özellikle zirve hesaplarım yapan takımlara kendi sahasında puan kaptıran B.Vanspor, bu karşılaşmada daha dikkatli olacağının sinyallerini veriyor.
Yarın oynanacak olan karşılaşmaya yoğun ilginin olacağı gelen haberler arasında. Bugün ve yarın grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda ise haftaların flaş takımı Offspor deplasmanda Erokspor'a konuk olurken, Çatalcaspor ise Karşıyaka'ya konuk olacak.

 


           Yarın ise  Haftaya Lider giren Kızılcabölükspor deplasmanda Altındağ Belediyespor'a konuk olurken, 2. Sırada yer alan Kırşehirspor ise sahasında Osmaniyespor'u konuk edecek.
Yarın saat 13.00'da Yeni Orduspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, önümüzdeki hafta ise deplasmanda  Adıyamanspor'a konuk olacak.Van Bölge Gazetesi