B.Vanspor, evinde yıkıldı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, bir kez daha kendi sahasında yara aldı. Çok önemli bir üç puanı kaybeden Belediye Vanspor, istikrarsızlığına kaldığı yerden devam etti.

VAN 11.02.2013 11:22:54 0
B.Vanspor, evinde yıkıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

En kötü sezonlarından birini yaşayan ve bir türlü istikrarlı bir çizgi yakalayamayan Belediye Vanspor, kendi sahasında konuk ettiği Ankara Demirspor’a 1 - 0 mağlup oldu.

Rakibi karşısında isteğini alamayan Belediye Vanspor, iki hafta aradan sonra yeniden 3 puan kaybetti. Haftalar ilerledikçe ateşin yükseldiği ligde kıran kırana mücadeleler yaşanıyor. Ligin zirvesinde kopup giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesspor’un bir mucize olmaması durumunda bir üst lige çıkmasına kesin gözüyle bakılırken, Çorumspor’un da ligden düşeceğine aynı gözle bakılıyor. Ancak 3 puanlı sistemde dengelerin heran değişebildiği ligde Belediye Vanspor’un kendi sahasında mağlup olması taraftarını da bir hayli üzdü.

Son iki haftada elde ettiği galibiyetlerin ardından play-off adına taraftarını ümitlendiren Belediye Vanspor, kendi sahasındaki maçı kaybedince taraftarının ümitlerini de azalttı.

Ankara Demirspor’u konuk eden Belediye Vanspor, bekleneni veremediği karşılaşmada 39. dakikada Akın Alkan’ın kendi kalesine attığı golle 1 - 0 yenik duruma düştü. İlk yarı 1 - 0 konuk ekip Ankara Demirspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında da Belediye Vanspor isteneni ortaya koyamadı. Bir türlü aradığı golü bulamayan Belediye Vanspor, 90 dakikanın ardından sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Konuk ekip Ankara Demirspor ise puanını 33’e çıkardı ve play - off şansını arttırarak devam ettirdi.

/ Prestij Haber