B.Vanspor, Çatalca yolcusu…

B.Vanspor Pazar günü İstanbul'da Çatalcaspor'a konuk olacak. Saat 13.30'da Ziya Altınoğlu Stadında oynanacak olan karşılaşmada Van'da gidecek ve İstanbul'da bulunan taraftarlar takımı yalnız bırakmayacak.

VAN 7.11.2018 17:51:54 0
B.Vanspor, Çatalca yolcusu…
Tarih: 01.01.0001 00:00
      TFF 3. Lig 2. Grupta 12. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.

18 Takımın mücadele ettiği grupta, Kırşehirspor 22 puanla lider konumdayken, B.Vanspor ve Kızılcabölükspor ise 20 puanla 2. ve 3 sıraları paylaşıyor.

 


         Ligde ilk devrenin bitimine 6 haftalık bir maraton kalmasına rağmen, Zirve, Play Off potası ve küme düşme potasında kopma yok. Kalan son 6 haftalık maç maratonunda oynanacak olan karşılaşmaların daha çekişmeli ve kıran kırana geçmesine etki edecek.
Ligin 12. Haftasında Lider Kırşehirspor deplasman da takipçisi Kızılcabölükspor'a konuk olurken, B.Vanspor ise Çatalcaspor deplasmanında olacak.

 


        Zirveyi ilgilendiren bu 2 karşılaşmanın sonuçları liderlik koltuğunun el değişeceğinin sinyallerini veriyor. Oynadığı son 3 resmi maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alan B.Vanspor, Pazar günü İstanbul deplasmanına gidiyor.

 


      İstanbul'da Çatalcaspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, gözünü zirveye dikmiş durumda. Bu çerçevede hazırlıklarını sürdüren B.Vanspor'un Cuma günü İstanbul'a hareket etmesi bekleniliyor.

 


       Pazar günü saat 13.30'da Ziya Altınoğlu Stadında oynanacak olan karşılaşmada B.Vanspor'a destek vermek için Van'dan da çok sayıda taraftarın İstanbul'a gideceği ve İstanbul'daki taraftarlarla birlikte takımı destekleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.
B.Vanspor 20 puanla 3. sırada yer alırken, Çatalcaspor ise 16 puanla 7. Sırada yer alıyor. Kırmızı siyahlı ekip, bu maçın ardından 13. Haftasında sahasında grubun güçlü ekiplerinden Yeni Orduspor'u konuk edecek.