B.VanspOR bildiğimiz gibi!

1 ^ 0 mağlup oldu

VAN 7.04.2014 09:58:24 0
B.VanspOR bildiğimiz gibi!
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Menemen Belediyespor'a 1 ^ 0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Haber: Mürsel ÖNER

Ligin ikinci devresinden bu yana son derece kötü ve istikrarsız bir performans sergileyen Belediye Vanspor, deplasmanda ligin iyi takımlarından Menemen Belediyespor ile karşılaştı.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında konuk ettiği Tuzlaspor´u farklı mağlup ederek derin bir nefes alan Belediye Vanspor, deplasmanda Menemen Belediyespor´a mağlup olunca düşme potasından uzaklaşamadı.
Maça ev sahibi Menemen Belediyespor Umut Kaya, Menderes Korkmaz, Efe Karaoğlu, Murat Erdemir, Ercüment Ataklı, Ersin Aslantoğ, Kerem Eryılmaz, Muhammed Bulut, Mazlum Demir, Fatih Selimhan Solmaz ve Tayfur Emre Yılmaz ilk 11´i ile, Belediye Vanspor ise Taner Tamince, Maksut Taşkıran, Semih Oğuz, Burak Bükel, Mustafa Can Cap, Sabahattin Kara, Birol Yiğit, Emrah Tacir, Medeni Bingöl, Osman Yıldırgan ve Bilal Gücüyetmez ilk 11´i ile çıktı.
Maçın ilk devresinde her iki ekip de temkinli oynadı ve tedbiri elden bırakmadı. Zirve mücadelesi veren Menemen Belediyespor maça mutlak galibiyet parolası ile çıkarken, Belediye Vanspor ise düşme potasından uzaklaşmak için 3 puan ümidiyle sahaya çıktı.
İlk devrede her iki takım da gol bulamayınca ilk yarı 0 - 0 berabere tamamlandı.
Maçın 2. yarısında ev sahibi Menemen Belediyespor daha arzuluydu. Ataklarını sıklaştıran Menemen Belediyespor 62. dakikada Kerem Eryılmaz ile aradığı golü buldu.
Bu golden sonra ev sahibi ekip skoru korumaya çalışırken, Belediye Vanspor ise beraberlik için yüklendi. Ancak 90 dakika 1 - 0 ev sahibi Menemen Belediyespor´un üstünlüğü ile tamamlandı.