B.Vanspor Antalya kampında

Spor Toto 3. Lige verilen ara 19 0cak Pazar günü sona erecek. Grup da yer alan 18 takım bu aralar kapm bölgelerinde titiz ve dikkatli bir çalışmanın içinde.

VAN 6.01.2014 10:38:50 0
B.Vanspor Antalya kampında
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Takımlar, bir yandan hazırlıklarını bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Ligin 2. Devresinin zorlu geçeceğini göz önünde bulunduran takımlar lige eksiksiz girmek istiyor. Takımlar, ligin ilk devresinde verim alamadığı futbolcularla yollarını ayırırken, gidenlerin yerine ise daha verimli transferler yapıyor. Çünkü ligin 2. Devresinde oynanacak hiçbir karşılaşmanın telafisi olmayacak.

Zirveye oynayan takımlar zirveden kopmamak, Play Off potasında yer alan takımlar, zirveyi zorlamak, orta sıralarda yer alan takımlar Play Off şansı elde etme ve küme düşme potasında bulunan takımlar ise orta sıralara yerleşmenin mücadelesini verecek. Hal böyle olunca 2. Devre karşılaşmaları, kıran kırana geçecek, bu sayede taraftarlar daha heyecanlı karşılaşmaları izleme imkanı bulacak.

Ligin ilk devresini 25 puanla 8. Sırada tamamlayan B.Vanspor, Antalya'da hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin 16. Haftasında teknik direktör Yahya Cahit Sönmez'le yollarını ayıran kırmızı siyahlı ekip, Ramazan Silin'le yola devam kararı aldı. Yeni teknik direktörle çalışmalarını sürdüren B.Vanspor, Antalya kampında, 3 futbolcusuyla da yollarını ayırdı.

Yunus Topçu, Aykut Çiftçi ve Volkan Bekçi'yle yolarını ayıran B.Vanspor, kampa dahil ettiği forvet ve sol kanat oyuncularıyla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. İsimleri açıklanmayan bu 2 transferin takıma katkı sağlayacağı bir iki transferin daha yapılacağı bildirildi.

Antalya kampına alt yapıdan da 6 futbolcu götüren B.Vanspor, hazırlık maçlarında bu gençleri de oynatarak verimli olabilecekler takıma dahil edecek. 9 Ocak'ta Van'a gelecek olan B.Vanspor, 19 Ocak'taki Şekerspor karşılaşmasının hazırlıklarına da kendi tesislerinde başlayacak. Ligin ilk devresinde alınan puanlarla Zirve ve Play Offa kalma şansı devam eden B.Vanspor, yeni teknik kadrosuyla bu şansını sonuna kadar zorlayacağı görülmektedir. B.Vanspor, kamp bölgesinde eksik görülen özellikle gol yollarındaki sıkıntı giderir, takım ilk devrenin başlarında verdiği mücadeleyi devam ettirirse en azından Play Off şansını büyük ölçüde eline almış olur.

Yeni teknik kadro ve yeni transferleriyle takımın mutlak bir hava yakalaması ve ligin 2. Devresinde istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi herkesin beklentisidir. Yıllardır ülke gündeminde yer almayan B.Vanspor, Ziraat Türkiye Kupasında gösterdiği başarı sebebiyle bir anda Ülke gündeminde yer buldu.

Temennimiz ligin 2. Devresinde de istikrarlı bir gidişatla bu kez de ligdeki başarısıyla Van futbolunu yine Ülke gündemine taşımasıdır.
Zirve ve Play Off şansı büyük ölçüde devam eden ekibimizin, 19 Ocak'ta oynayacağı Şekerspor karşılaşmasıyla yeniden çıkışa geçmesi ve bu çıkışı sezon sonuna kadar sürdürmesini bekliyoruz.