Büyükşehir'in Play Off hesapları

Van Büyükşehir Belediyespor, kalan 6 haftalık maratonda, Play Off şansını elde etmek istiyor. Yarın deplasman da, Balçova Yaşamspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, Van'a 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Orta hakem, Veli Karakaya'nın

VAN 4.04.2015 11:07:19 0
Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00
                  Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 29. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 9 karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

               Ligin bitimine 6 haftalık bir maraton kaldı. Zirve de, Play Off potası ve küme düşme potasında kopma yok. Takımlar arasındaki puanlar birbirine çok yakın olmasından dolayı, kalan 6 haftalık maraton her takım için zorlu geçeceğe benziyor.İlk 5 takımın liderlik şansı net olarak sürerken, 6. Sıradan 10. Sıraya kadar yer alan takımların ise zirve için matematiksel olarak şansları devam ediyor. Küme düşme potasında ise dengeler sürekli değişiyor. Son 8 sırada yer alan takımların küme düşme riski ise açıkça görülmektedir. Grupta son 8 sırada yer alan takımlar, kalan 6 haftalık maratonda, kümede kalma mücadelesi verecekler.

              49 Puanla liderliğini sürdüren Ankara Demirspor sahasında, Bayburt Grup Özel İdarespor'u konuk ederken, yakın takipçisi, Anadolu Üsküdarspor ise Orhangazispor'u konuk edecek. Bu 2 karşılaşma sonunda, Liderlik koltuğu yeniden el değiştirebilir.
 
            Büyükşehir 3 puan için gitti
             Ligin 2. Devresinin ilk 5 haftasını galibiyetle kapatan, son 6 hafta da ise 1 galibiyet, 1mağlubiyet ve 4 beraberlik alan, Van Büyükşehir Belediyespor, 39 puanla 9. Sırada yer alıyor. Yarın deplasman da, Balçova Yaşamspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşma için, hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Balçova Yaşamspor karşılaşmasına umutlu giden Van Büyükşehir Belediyespor, bu karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

              Matematiksel olarak, Zirve ve Play Off şansı bulunan Van Büyükşehir Belediyespor, kalan 6 haftalık maratonda, bunu değerlendirmek istiyor. Kırmızı siyahlı ekip, kalan 6 haftalık maratonda, kendi sahasında 2, deplasman da ise 4 maça çıkacak.

              Yarın oynanacak olan, Balçova Yaşamspor- Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması, Kemalpaşa Ulucak Stadında, saat 14.30'da başlayacak. Karşılaşmayı orta hakem, Veli Karakaya yönetecek.

                 Van Büyükşehir Belediyespor, 39 puanla 9. Sırada yer alırken, Makine Balçova Yaşamspor ise, 27 puanla 17. Sırada yer alıyor. Ligin 12. Haftasında, Van'da oynanan ilk karşılaşmayı, Balçova Yaşamspor 1-0 kazanmıştı.
Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 30. Haftasında ise, Sandıklıspor'u konuk edecek.   

Haber: Salih Deniz