Büyükşehir’in mahalle toplantıları sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gönülden Gönül'e Dost Sohbetleri" kadınları bir araya getirmeye devam ediyor.

VAN 25.03.2022 17:05:53 0
Büyükşehir’in mahalle toplantıları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez’in himayelerinde, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek'in koordinatörlüğünde düzenlenen mahalle buluşmaları Edremit İlçesi Esentepe Mahallesi kadınlarının katılımıyla Şişli Öğretmenevinde yapıldı.

Programa Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Esentepe Mahallesi Muhtarı Servet Güleşce ve kadınlar katıldı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda kadınlar birlerini de tanıma fırsatı buldular.  Sohbet ve kaynaşma havasında gecen programda kadınlar canlı müzik eşliğinde halay çekip ikramlardan tattılar.

Gönülden Gönül'e dost sohbetlerinin belli periyotlar halinde mahallelerde yaptıklarını belirten Selma Biçek, “Bu toplantıların çok verimli olduğunu düşünüyorum. Yapılan toplantılarda hem bir birimizi tanıyoruz hem de sıkıntılarımızı mutluluklarımızı bir birimize aktarıyoruz. Bu toplantılarda bize destek olan Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’e çok teşekkür ediyorum” dedi