Büyükşehir’in grubuna bakış

Son 2 hafta maçlarında 4 puan toplayan, Van Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü Kızılcabölük deplasmanına giderken, lider Sancaktepespor ise Cizrespor’u konuk edecek.

VAN 19.10.2016 19:08:36 0
Büyükşehir’in grubuna bakış
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Spor Toto 3. Lig 1. Grupta, 9. Hafta karşılaşmaları, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Ligin 9. Haftasında 6 karşılaşma Cumartesi günü, kalan 3 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
Ligde 8. Hafta karşılaşmaları geride kalırken, Sancaktepespor, 9. Haftaya da lider olarak girdi. Grupta en çok galibiyeti olan Sancaktepespor, mağlubiyeti olmayan tek takım konumunda. Lider Sancaktepespor bu hafta sonu sahasında Cizrespor’u konuk edecek.


     Ligin 7. Haftasında güçlü rakibi Altay’ı deplasman da 3-2 mağlup eden Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 8. Haftasını ise 2 puan kayıpla kapattı. Ligin 8. Haftasında grubun güçlü ekiplerinden Çorum Belediyespğor’u konuk eden kırmızı siyahlılar, baskılı bir mücadele verdi. Kazanmak için sahaya çıkan Van Büyükşehir Belediyespor, güçlü rakibinden 1 puan alarak sahadan ayrıldı.


     Çorum Belediyespor maçı için, daha çok taraftarı sahaya çekmek için, büyük bir çalışma yürüten grup kara kobralar, bunda da başarılı oldular. Çorum Belediyespor maçına gelen taraftar sayısı herkesi şaşırttı. Tribünlerin ful dolduran taraftarlar, 90 dakika boyunca takıma desteklerini sürdürdüler. Karşılaşma 1-1 sona erdi ama taraftarların desteği ve verilen mücadele herkesi memnun etti.


     Ligin 9. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Kızılcabölükspor’a konuk oluyor. Karşılaşma Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak.
Sahasında puan kaybeden kırmızı siyahlılar deplasman da ise puan ve ya puanlar kazanmasını iyi biliyor. Altay ve Kocaellispor gibi takımlardan puan alabilen kırmızı siyahlılar, Kızılcabölük deplasmanına da 3 puan için gidecek. Kendi tesislerinde hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren ve eksikliklerini gideren kırmızı siyahlılar, kızılcabölük deplasmanın dan puan ve ya puanlarla döneceklerinin sinyalini verdi.
     Geride bırakılan 8 haftalık maç maratonunda, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 10. Haftasında ise, Kozan Belediyespor’u konuk edecek.   Bölge: Salih Deniz