Büyükşehir’den, Van’daki vatandaşlara bir kolaylık daha…

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ‘Kariyer Bilgi Uygulaması’ ile personel alımları elektronik ortama taşındı.

VAN 24.03.2021 11:03:22 0
Büyükşehir’den, Van’daki vatandaşlara bir kolaylık daha…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknolojik imkânları kullanarak vatandaşların hayatını kolaylaştıran Büyükşehir Belediyesi yeni bir çalışmaya imza attı. Bu kapsamda Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca geliştirilen ve ‘kariyer.van.bel.tr’ adresinden erişime açılan ‘Kariyer Bilgi Uygulaması’ vatandaşların Belediyeye gelmeden iş başvurusu yapmalarını sağlıyor.

Tamamı Büyükşehir Belediyesi imkânlarıyla geliştirilen uygulama sayesinde yakın zamanda gerçekleşen memur alımında büyük bir kolaylık sağlandı. 8 Mart 2021 tarihinden itibaren erişime açılan uygulama sayesinde internet erişimi olan her yerde vatandaşların, Büyükşehir Belediyesine gelmeden iş başvurularını hızlı ve güvenli bir şekilde yapmaları sağlanıyor. Uygulamaya giriş SMS onayı ile güvenli bir şekilde yapılırken, vatandaşlar başvurularıyla ilgili her aşamayı sistem üzerinden takip edebiliyor. Koronavirüsle mücadelede teması en aza indirmeyi de hedefleyen uygulama bundan sonraki personel alımlarında da aktif bir şekilde kullanılacak.

Van'da fırtına birçok maddi hasara yol açtı VASKİ yönetimi, öğrencilerle bir araya geldi Ayrıca kariyer.van.bel.tr adresinden erişime açılan uygulama kurum imkânlarıyla geliştirilerek Van Büyükşehir Belediyesinin bütçesine katkı sağlandı.