Büyükşehir’den mobilya atölyeleri…

Van Büyükşehir Belediyesi’nin yeni kurduğu atölyelerde üretilen kent mobilyaları şehrin dört bir yanındaki park ve bahçeleri süslüyor.

VAN 7.06.2018 13:19:28 0
Büyükşehir’den mobilya atölyeleri…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Büyükşehir Belediyesi park ve bahçe sayısını artırmak, kente sağlıklı ve yeşil bir görünüm kazandırmak için tüm birimleri ile birlikte çalışıyor.

   Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı  Bakım-Onarım Şube Müdürlüğü tarafından yeni kurulan atölyelerde çalışan belediye işçileri, kentin mobilyalarını Büyükşehir imkânları ile üretiyor.

  Üretilen ve montajı yapılan bank, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, kamelya, korkuluk, demir bariyer, demir kapı, duvar üstü çit, oyun-spor grupları, kuş yuvası gibi mobilyalar da kentin her köşesine gönderilerek güzel bir görünüm sağlanıyor. Üretimi ve montajı yapılan mobilyalar Büyükşehir Belediyesi bütçesine de büyük katkı sağlıyor.

   Van’ın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için Van Büyükşehir Belediyesi olarak geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Park Bahçeler Daire Başkanı Harun Tutar, “Park bahçe ve caddelerin güzelleştirmesi adına yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda park, bahçe ve caddelerin ihtiyacı olan bank, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, kamelya, korkuluk gibi kent mobilyası ürünlerini kendi kurduğumuz atölyelerimizde üretiyoruz. Bu üretimler hem belediyemize maddi olarak katkı sağlıyor hem de belediyemizin iş gücünün kalitesini gösteriyor. Park Bahçeler Daire Başkanlığı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Her şey daha güzel bir Van için” dedi.