Büyükşehir umutlu gitti

Van Büyükşehir Belediyespor, yarın oynayacağı, Bergama Belediyespor karşılaşmasına umutlu gitti. Orta hakem, Serdar Akkoçoğlu'nun yöneteceği karşılaşma, Bergama 14 Eylül Stadında, saat 15.30'da başlayacak.

VAN 25.04.2015 12:25:13 0
Büyükşehir umutlu gitti
Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto 3. Lig 3. Grup da 32. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Bayburt Grup Özel İdarespor-Anadolu Üsküdarspor karşılaşması saat 11.00'da başlarken, diğer 8 karşılaşma ise 15.30'da başlayacak.
Lig de son 3 haftaya girildi. Takımlar arasın da kopma yok. Zirve, Play Off ve küme düşmeme mücadelesi veren takımlar, son 3 hafta maçlarını 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyorlar.
Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor deplasmanın dan farklı mağlubiyetle dönen Van Büyükşehir Belediyespor, küme düşme riski yaşamaya başladı. Yarın deplasman da oynayacağı Bergama Belediyespor maçı için hafta boyunca sıkı bir şekilde hazırlanan kırmızı siyahlılar, Bergama'ya umutlu gitti. Van Büyükşehir Belediyespor,Bergama Belediyespor maçından, puan veya puanlarlar Van'a dönmeyi hedefliyor.
Küme düşme potasını yakından ilgilendiren, Van Büyükşehir Belediyespor-Bergama Belediyespor karşılaşması yarın saat 15.30'da başlayacak.
2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı, Orta hakem, Bülent Akkoçoğlu yönetecek.
  Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 33. Hafta maçında Erzin Belediyespor'u konuk ederek, kendi sahasında sezonun son maçına çıkacak.

Haber: Salih Deniz