Büyükşehir Spor Kulübü’nün başarıları sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Futbol Akademi ligi, Voleybol Bayanlar 2.lig ve Türkiye Bölgesel Kros ligi ikinci kademe karşılaşmalarında büyük başarı sağladı.

VAN 5.11.2018 15:30:18 0
Büyükşehir Spor Kulübü’nün başarıları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Spora ve sporcuya her türlü desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi kentte yeni başarılar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir bünyesinde mücadele eden takımlar yakaladıkları başarılarla da adından söz ettiriyor.

   Son olarak Futbol Akademi liginde 4 Kasım’da Kahramanmaraş’ta düzenlenen maçta Kahramanmaraşspor’la karşı karşıya gelen 15-16 yaş altı Van Büyükşehir Belediyesi Spor takımı sahadan galip ayrılarak grubunda liderliğe yükseldi.  Van’da düzenlenen karşılaşmada ise 19 yaş altı futbol takımı da Kahramanmaraşspor’u 2-0’lık net skorla yenerek oda grubunda lider oldu.

   Voleybol Bayanlar 2.ligde mücadele eden Van büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı ise Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL takımıyla karşılaştı. Karşılaşmayı Van büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı 25-13, 25-23 ve 25-6’lık setlerle 3-0 kazandı.

   Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bir başarıyı da Bölgesel Kros Ligi ikinci kademe yarışmalarında aldı. 4 Kasım’da Muş’ta 6 ilin katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları 4 kategoride dereceye girdi. Yarışmalarda Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları 18 yaş altı kız ve erkek takımları 1.’lik elde ederken, 16 yaş altı kız takımı 2.’lik 16 yaş altı erkek takımı ise 3.’lük elde etti.

   3 farklı branş ve 8 kategoride rakiplerine fark atan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, kenti en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.