Büyükşehir seyircisiz oynayacak

Van Büyükşehir Belediyespor yarın. Seyircisiz oynayacağı 5. maçına çıkacak. Grubun güçlü ekiplerinden, Anadolu Üsküdarspor 1908 spor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanarak, yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

VAN 16.03.2015 09:34:50 0
Büyükşehir seyircisiz oynayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
       
               Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 26. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği, 8 karşılaşma saat 13.30'da başlarken, Van Büyükşehir Belediyespor-Anadolu Üsküdarspor 1908 karşılaşması ise saat 13.00'da başlayacak.

         Ligin bitimine 9 haftalık bir maraton kaldı. Grupta yer alan 18 takım, hedefledikleri noktaya ulaşmak için, her maça galibiyet parolasıyla çıkıyor. Puanların birbirine yakın olması, kopmanın olmaması sayesinde, taraftarlarda, heyecanlı maçlar izleme imkânı buluyor. Yarın oynanacak 26. Hafta karşılaşmalarında, Lider Ankara Demirspor, deplasmanda Orhangazispor'a konuk olurken, yakın takipçisi, Anadolu Üsküdarspor ise Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanında olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren bu 2 karşılaşma sonun da liderlik koltuğu el değiştirebilir. Grupta kopmanın olmaması sayesinde, 9 takımın Play Off şansı devam ederken, son 8 takımında küme düşme riski devam ediyor.


              Büyükşehir'in seyircisiz 5. maçı
             Ligin 2. Devresine iyi bir başlangıç yapan ve ilk 4 maçını kazanarak küme düşme potasından kurtulan Van Büyükşehir Belediyespor, yarın, 5. Seyircisiz maçına çıkacak. Daha önce, Bergama Belediyespor maçında yaşananlardan dolayı kendi sahasında 4 resmi maç seyircisiz oynama cezası alan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 22. Haftasında, bu cezayı bitirmişti. Ligin 24. Haftasında, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla taraftarlarıyla buluşan kırmızı siyahlı ekip, bu maçta da, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle, 2.000. TL. Para cezası ve  ine taraftarların neden olduğu kötü tezahürat nedeniyle de, 1.500. TL. Para cezası ve 1 resmi maçı seyircisiz oynama cezası aldı. Cezalar uygulamaya konulduğu için, Van Büyükşehir Belediyespor, yarın oynayacağı, Anadolu Üsküdarspor maçına seyircisiz çıkacak.
34 Puanla 10. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta, Slivrispor deplasmanın dan 1 puanla dönmüştü. Oynadığı son 3 maçta 7 puan kaybeden kırmızı siyahlı ekip, Anadolu Üsküdarspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.  Hafta içinde çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekip, yarın ki maça galibiyet için çıkacak. Zirveyi ve Play Off potasını yakından ilgilendiren karşılaşma yarın saat 13.00'da seyircisiz oynanacak. 
Van Büyükşehir Belediyespor, daha önce ceza aldığı 4 seyircisiz karşılaşmada, Etimesgut Belediyespor'u 2-1, Beylerbeyispor'u 1-0, İstanbul Güngörenspor'u 2-0, Bayburt Grup Özel İdarespor'u ise 2-1 yenmişti.


            2 Takım, ligin 9. Haftasında İstanbul'da karşılaştı. İlk karşılaşmayı,Anadolu Üsküdar 1908 4-0 kazanmıştı. Van Büyükşehir Belediyespor, 34 puanla 10. Sırada yer alırken, Anadolu Üsküdar 1908 ise 44 puanla 2. Sırada yer alıyor.


             Play Offu hedefleyen Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 27. Haftasında, Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanına gidecek. Ligin 28. Haftasında ise Kayseri Şekerspor'u konuk edecek.  

 Haber: Salih Deniz