Büyükşehir, Sandıkılıspor'u ağırlayacak

Ligde 3 puanla 9. Sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sahasında henüz galibiyeti bulunmayan son sıradaki Sandıklıspor'u ağırlayacak.

VAN 3.09.2015 11:27:10 0
Büyükşehir, Sandıkılıspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Sandıklıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Grupta maçlar Cumartesi günü oynanacak. Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Cumartesi günü saat 15:30'da Sandıklıspor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çanakkale Dardanelspor'a 1-0 mağlup olan Kırmızı-Siyahlı ekip bu hafta kazanmak istiyor.
 
GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR…
Öte yandan gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Bayburt Grup Özel İdarespor, evinde Dersimspor'u konuk ederken, ikinci sırada bulunan Batman Petrolspor ise Çine Madranspor ile karşılaşacak.
Grupta 4 puanla üçüncü sırada bulunan Kastamonuspor, Dardanelspor'u evine ağırlarken, dördüncü sırada bulunan Bergama Belediyespor da Çatalcaspor ile oynayacak.
Çorum Belediyespor evinde Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşırken, Manavgatspor ise deplasmanda Erzinca Refahiyespor'a konuk olacak.
Gölcükspor, sahasında Körfez İskenderunspor'u ağırlarken, Beylerbeyispor ise Niğde Belediyespor, deplasmanına gidecek.  Darıca Gençlerbirliğispor ise haftayı bay geçirecek.

Bölge: Salih Deniz