Büyükşehir, liderden puan aldı

Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Sancaktepe Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak liderden puan koparmayı başardı. Kırmızı-Siyahlı takım aldığı beraberlikle puanını 16’ya yükseltti.

VAN 2.11.2016 16:05:34 0
Büyükşehir, liderden puan aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Van Büyükşehir Belediyespoar deplasmanda grup lideri Sancaktepe Belediyespor ile karşılaştı.
15 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta Kırmızı-Siyahlı takım sahaya; Okan Karabulut, Medeni Bingöl, Salih Tunar, İsmail Türkaslan, Caner Turp, Deniz Durmuş, H.İbrahim Yazğılı, Orhan Pala, Eray Baba, Serkan Silan ve Uğur Yağmakan ilk onbiri ile çıktı.


      Sancaktepe Belediyespor ise sahaya, Mehmet Doğan, Süleyman Olgun, İlker Avşar, Selim Kayacı, Gökhan Çetinus, Umut Koçin, Caner Solmaz, Anıl Gir, Alaattin Hamza, Bahadır Erol ve Samet Akaydın ilk onbiri ile çıktı.
Vanlı taraftarların da destek olduğu karşılaşmada, bazı taraftarlar sosyal medyadan canlı video paylaştı.
İlk yarıda çok daha fazla pozisyon olmadı. Deniz Durmuş sarı kart gördüğü karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
İkinci yarıya hızlı başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, 66. Dakikada önemli bir bayan escort pozisyon yakaladı, ancak top direkten döndü.
     Van Büyükşehir Belediyespor’da ikinci yarıda Eray’ın yerine Akın Açık, Uğur’un yerine ise Ali Kurt oyuna dahil oldu.
Karşılaşmanın en net pozisyonlarından biri 84. Dakikada gelişti. Sancaktepe Belediyespor’lu Bahadır’ın vuruşunda top filelere gitmek üzereyken kaleci Okan gole izin vermedi.
Maçın son dakikalarında da Sancaktepe’nin önemli ataklarını savunma oyuncuları önledi.
Hakem maçı dört dakika uzattı.
     Uzatmalarda da gol gelmedi ve iki takım da birer puan aldı.
    Alınan birer puanla Sancaktepe Belediyespor puanını 22 yaparak liderliğini korurken, Van Büyükşehir Belediyespor ise 16 puanla 6’ncı sıraya yükseldi.
     Çorum Belediyespor evinde Karacabey Birlikspor’u 4-2 yenerek 20 puanla grupta ikinci sıraya yükselirken, Kocaelispor da deplasmanda Kartalspor’u 3-0 yenerek 18 puanla üçüncü sırada yer aldı.
Haftayı bay geçiren Tekirdağspor 18 puanla dördüncü sıraya gerilerken, Altay ise Bayburt Grup Özel İdare ile 1-1 berabere kaldı ve 16 puanla beşinci sırada yer aldı.
      Van Büyükşehir Belediyespor 6 Kasım Pazar günü evinde grubun son sırasındaki Beylerbeyi’ni konuk edecek.

Bölge: Salih Deniz