Büyükşehir istikrar peşinde

Yarın, Körfez İskendrunspor’la karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor, umutlu gitti. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı,orta hakem, Oğuz Kaan Turan yönetecek.

VAN 28.11.2015 11:24:49 0
Büyükşehir istikrar peşinde
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
            Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 17. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 9 karşılaşmanın ilki bugün oynanacak. Niğde Belediyespor-24 Erzincanspor karşılaşması bugün, diğer 8 karşılaşma ise, Pazar günü oynanacak. Pazar günü oynanacak olan 3 karşılaşma saat 13.00’da başlarken, 5 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.


Lider Kastamonuspor deplasmanda Beylerbeyispor’a konuk olurken, yakın takipçisi Niğde Belediyespor ise sahasında 24 Erzincanspor’u konuk edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren bu 2 karşılaşma sonucunda liderlik koltuğu el değiştirebilir.


Geçtiğimiz hafta kendi sahasında, grubun güçlü ekiplerinden Beylerbeyispor’u 3-1 mağlup eden Van Büyükşehir Belediyespor Uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştı. Kırmızı siyahlılar, yarın oynanacak olan, Körfez İskenderunspor maçını da kazanarak istikrarı yakalamanın hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarını tamamlayarak İskenderun’a giden kırmızı siyahlılar, yarın ki maçtan umutlu.


Van Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Zeki Yılmaz, Beylerbeyispor maçında, çok iyi oynadık ve kazandık. Ben futbolcularıma inanıyor ve güveniyorum. Körfez deplasmanından da 3 puanla dönüp yavaş yavaş hedeflediğimiz noktaya doğru geleceğiz diyen Yılmaz, 3 puanlık sistemde her an dengeler değişebiliyor. Oaçıdan ilk devrede kalan 3 maçımızdan alacağımız puanlar çok önemli. Hdefimiz Van Büyükşehir Belediyespor’u layık olduğu yere getirmektir. Bunu da birlikte başaracağımıza inanıyorum dedi.


Van Büyükşehir Belediyespor 16 puanla 15. Sırada yer alırken, Körfez İskenderunspor ise 14 puanla 16. Sırada yer alıyor. Küme düşme potasını yakından ilgilendiren karşılaşma yarın, saat 13.00’da İskenderun 5 Temmuz stadında oynanacak. Karşılaşmayı orta hakem, Oguz Kaan Turan yönetecek.
Van Büyükşehir Belediyespor bu maçın ardından, Dersimspor’u konukm edecek. İlk devrenin son maçında ise, Manavgatspor’a konuk olacak.