Büyükşehir haftalar sonra galip:3-1

Vanspor beyler gibi!

VAN 22.11.2015 16:01:25 0
Büyükşehir haftalar sonra galip:3-1
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Büyükşehir Belediyespor güçlü rakibi Beylerbeyispor'u 3 - 1 mağlup etti.

 Haber: M.Selim KURT

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Beylerbeyispor’u 3 - 1 mağlup ederek 8 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Şeytanın bacağını kıran Van Büyükşehir Belediyespor çok önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.
Son derece kötü bir sezon geçiren ve bir türlü istediği sonuçları alamayan Van Büyükşehir Belediyespor, dün kendi sahasında, zirve mücadelesi veren güçlü rakibi Beylerbeyispor’u ağırladı. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Van Büyükşehir Belediyespor, geriye düştüğü karşılaşmada mükemmel bir geri dönüş yaptı ve rakibini 3 golle devirmeyi başardı. 
Van Büyükşehir Belediyespor mücadeleye Teknik Direktör Zeki Yılmaz’ın sahaya sürdüğü Serkan Tunar, Muammer Erdoğdu, Rıdvan Okuş, Burak Koyuncu, Furkan Işıkdemir, Abdullah Temircan, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Ömer Yıldız, Murat Berge ve Baran Basut ilk 11’i ile başlarken rakip takım Beylerbeyispor ise sahaya Utku Yuvakuran, Fatih Sercan Ekinci, Berat Satılmış, Metehan Çakal, Emre Özer, Alaattin Közen, İsmail Erdoğan, Ali Özgür Basa, Mustafa Çeçenoğlu, Talha Yazgan ve Erhan Göç ilk 11’i ile başladı.
Maça kötü başlayan Van büyükşehir Belediyespor henüz 3. dakikada rakibin atağında Emre Özer’in golüne engel olamayınca 1 - 0 mağlup duruma düştü. Ancak golden sonra çabuk toparlanan Van Büyükşehir Belediyespor rakip kaleye etkili ataklar geliştirdi. Maçın 25. dakikasında Ömer Yıldız’ın sahneye çıkması ile Van Büyükşehir Belediyespor beraberlik golünü yakaladı. 1 - 1.
Bu golden sonra da Van Büyükşehir Belediyespor’un atakları devam etti. İlk yarı bitimine saniyeler kala bu kez Muammer Erdoğdu meşin yuvarlağı rakip filelere gönderdi. 2 - 1. bu golle birlikte Van Büyükşehir Belediyespor ilk devreyi rakibi karşısında 2 - 1 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısında da Van Büyükşehir Belediyespor etkili oyununu sürdürdü. Dakikalar 70’i gösterdiğinde Van Büyükşehir Belediyespor’u rahatlatan gol Baran Basut’tan geldi. 3 - 1.
Bu golden sonra takımların çabaları başka gol getirmeyince mücadele ev sahibi Van Büyükşehir Belediyespor’un 3 - 1 üstünlüğü ile tamamlandı. Van Büyükşehir Belediyespor bu galibiyetle 8 hafta aradan sonra 3 puanla tanışmış oldu. Güçlü rakibini 3 - 1 gibi net bir skorla maglup eden Van Büyükşehir Belediyespor’da maç sonunda futbolcular ve taraftarlar galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.