Büyükşehir galibiyet peşinde…

Van Büyükşehir Belediyespor yarın, Sandıklıspor'u konuk edecek. Orta hakem, Erkoç Doğan'ın yöneteceği karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

VAN 11.04.2015 10:58:57 0
Büyükşehir galibiyet peşinde…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 
              Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 30. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 takımın mücadele edeceği 9 karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Ligde son haftalar yaklaşmasına rağmen, takımlar arasında kopmanın olmaması karşılaşmaların daha heyecanlı geçmesine etki ediyor. Yarın, lider Ankara Demirspor evinde, Erzinspor'u konuk ederken, yakın takipçisi olan Anadolu Üsküdarspor ise, İstanbul Güngörenspor deplasmanına gidecek. 

                 Van Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda kaybettiği puanları telafi etmek istiyor. Yarın Sandıklıspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşma için sıkı hazırlandı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Yarın saat 14.30'da başlayacak olan, Van Büyükşehir Belediyespor-Sandıklıspor karşılaşmasını, orta hakem, Erkoç Doğan yönetecek. Van Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise, deplasman da Sakaryaspor'a konuk olacak.  


          Haber: Salih Deniz