Büyükşehir evinde kazandı : 2 - 0

Van Büyükşehir Belediyespor evinde ağırladığı Beylerbeyi'ni Berkay ve Serkan’ın golleriyle 2-0 yenerek, puanını 19’a yükseltti.

VAN 6.11.2016 16:14:12 0
Büyükşehir evinde kazandı : 2 - 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
  TFF 3. Futbol Ligi 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, evinde Beylerbeyi’ni konuk etti. Kırmızı-Siyahlı takım, rakibini 2-0 yenerek puanını 19’a yükseltti ve haftayı üç puanla kapatmayı başardı.
Büyükşehir Belediyespor sahaya, Okan Karabulut, Gürol Karataş, Ali Kurt, Berkay Yüksel, Akın Açık, Salih Tunar, Abdullah Temircan, İsmail Türkaslan, Furkan Dumlu, H.İbrahim Yazğılı ve Serkan Silan ilk on biri ile çıktı.
Beylerbeyi ise sahaya, Cantuğ Temel, Cenkay Akdoğan, Berat Eyüboğlu, Çağrı Yasan, Güray Gazioğlu, Metehan Çakal, Gökhan Çalışır, Onur Uğlu, Çetin Turan, Talha Yazgan ve Gökhan Çıra ilk onbiri ile çıktı.
Büyükşehir golü erken buldu.
4. dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Akın'ın sağdan ortasında Berkay Yüksel, kafa ile topu ağlara yolladı :1 - 0
    7. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor yeniden ataga kalktı. Serkan Silan ve Ali Kurt'un paylaşması ile top Abdullah'ın önünde kaldı, vuruşunda top üstten auta çıktı.
15. dakikada Beylerbeyi atağa kalktı. Cenkay'ın uzaktan vuruşunda top üstten auta çıktı.
22. dakikada Beylerbeyi Onur ile korner kullandı, top kaarmbol sonucu auta çıktı.
23. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Salih Tunar sarı kart gördü.
29. dakikada Kırmızı Siyahlı takımda Ali Kurt, ortaladı, ancak Berkay Yüksel istediği gibi vuramadı.
35. dakikada maçın en net pozisyonu yaşandı. Beylerbeyi atağında Berat'ın ortasında Çağrı Yasan ceza alanı içinde uçarak kafa ile vurdu, kaleci Okan son anda topu kornere yolladı.
42. Dakikada gelişen Beylerbeyi atağında Güray Gazioğlu çok sert vurdu, top az farkla auta çıktı.
Hakem ilk yarıyı 1 dakika uzattı.
Karşılaşmada başka pozisyon olmadı ve Büyükşehir ilk yarıyı önde kapattı: 1 - 0
Van Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıya iki değişiklikle başladı.
Furkan Dumlu'nun yerine Uğur Yağmakan dahil olurken, H.İbrahim Yazğılı'nın yerine Deniz Durmuş girdi.
49. dakikada Berkay'ın düşürülmesi ile Büyükşehir serbest vuruş kazandı, Serkan ortaladı, ancak savunma topu uzaklaştırdı.
51. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor atağında Ali Kurt uzaktan sert vurdu, top az farkla auta çıktı.
52. dakikada Kırmızı Siyahlı takım net bir golden faydalanamadı. Serkan Silan soldan topla atağa kalktı. Rakiplerini şık çalımlarla geçen Serkan topu ceza alanı içinde Berkay ile buluşturdu. Berkay kötü vurdu, top auta çıktı.
60. dakikada Beylerbeyi'nde Güray'ın yerine Alaattin Közen oyuna dahil oldu.
63. dakikada Beylerbeyi Çetin ile korner kullandı, Metehan ceza sahası içinde kafa ile vurdu, kaleci Okan son anda topu kornere yolladı.
66. dakikada gelişen kırmızı siyahlı takımın atağında Akın'ı düşüren Metehan sarı kart gördü. Serbest vuruşu Akın kullandı, top üstten auta çıktı.
72. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor Serkan Silan ile atağa kalktı. Pasında Ali Kurt topla buluştu, ortasında Berkay topu kontrol edemedi.
77. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor bir gol daha kaçırdı. Serkan'ın pasında Berkay kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top auta çıktı.
79. dakikada Beylerbeyi'nde atağı elle kesen Metehan sarı kart gördü.
80. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor ikinci golü buldu. Serbest vuruşu kullanan Serkan Silan çok güzel bir gol attı ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı:2 - 0
84. dakikada Ali Kurt alkışlarla yerini Eray Baba'ya bıraktı.
Hakem maçı 3 dakika uzattı.
Ev sahibi takımda İsmail Türkaslan sarı kart gördü.
Karşılaşmada başka pozisyon olmadı ve Van Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyi'ni 2 - 0 yenerek, puanını 19’a yükseltti.