Büyükşehir, Erzincan’dan puan koparttı

Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli bir beraberlik elde etti ve puanını 20’ye yükseltti. Kırmızı-Siyahlı takım grupta 5. Sıradaki yerini korudu.

VAN 13.11.2016 17:39:05 0
Büyükşehir, Erzincan’dan puan koparttı
Tarih: 01.01.0001 00:00

   TFF 3. Futbol Ligi 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. Goller ikinci yarıda geldi.
Erzincan 13 Şubat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Adnan Deniz Kayatepe yönetti.


     Ev sahibi 24Erzincanspor sahaya; Bilal Atmaca, Volkan Özcan, Cebrail Serçek, Safa Yıldırım, Ömer Serbest, Burhan Coşkun, Sefer Sever, Erdi Kasapoğlu, Emre Özkurt, Oğuz Küçük ve Aybars Garhan ilk onbiri ile çıktı.
Van Büyükşehir Belediyespor ise sahaya; Okan Karabulut, Gürol Karataş, Selçuk Bice, H.İbrahim Yazğılı, Akın Açık, Abdullah Temircan, Medeni Bingöl, Furkan Dumlu, Berkay Yüksel, Salih Tunar ve Serkan Silan ilk onbiri ile çıktı.
İlk yarıda iki takım da kontrollü oynadı. Her iki takımın da atakları golle sonuçlanmadı.
45. dakikada 24Erzincanspor’da Sefer Sever sarı kart gördü. İki takım da soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
İkinci yarıya ev sahibi 24Erzincanspor biraz daha atak başladı.


     Van Büyükşehir Belediyespor’da 56. Dakikada H.İbrahim Yazğılı’nın yerine Deniz Durmuş oyuna dahil oldu.
60. dakikada 24Erzincanspor, Burhan Coşkun’un attığı golle 1-0 öne geçti.69. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Furkan Dumlu’nun yerine Eray Baba oyuna dahil oldu.
78. dakikada kırmızı-siyahlı takımda Akın Açık’ın yerine Uğur Yağmakan oyuna alındı.
82. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor Selçuk Bice’nin attığı golle skoru 1-1’e taşıdı.
88. dakikada ev sahibi takımda Sefer’in yerine Yasin Dülger oyuna dahil oldu.
90. dakikada kırmızı-siyahlı takımda Abdullah Temircan sarı kart gördü.Karşılaşmada başka gol olmadı ve iki takım da sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.


     Beraberlik sonrası ev sahibi takım puanını 14 yaparken, Van Büyükşehir Belediyespor ise puanını 20’ye yükseltmeyi başardı.Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda; Sancaktepe Belediyespor evinde Kütahyaspor’u 2-0 mağlup ederek, 28 puanla liderliğini sürdürürken, Kocaelispor deplasmanda güçlü rakibi Çorum Belediyespor’u 3-2 mağlup etti ve 24 puanla grupta ikincilik sırasına oturdu.


    Çorum Belediyespor 21 puanla üçüncülüğe gerilerken, Tekirdağspor evinde Cizrespor ile 1-1 berabere kalarak 20 puanla dördüncü sırada yer aldı.


    Van Büyükşehir Belediyespor aldığı beraberlikle 20 puanla beşinci sırada bulunurken, Altay evinde Kartalspor’la 1-1 berabere kaldı ve 17 puanla altıncı sırada yer aldı.
     Haftayı bay geçen Ankara Demirspor 16 puanla yedinci sırada yer alırken, Kartalspor da aynı puanla sekizinci sırada bulunuyor. 

Bölge: Salih Deniz