Büyükşehir Belediyesi'nden asfalt çalışmaları…

Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsal alanda asfalt, stabilize, yeni yol ve diğer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, Tuşba, Edremit ve İpekyolu sınırları içerisinde bulunan birçok alanın yollarını asfaltla

VAN 18.09.2015 18:36:14 0
Büyükşehir Belediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler 2015 yılı yatırım ve çalışma programı kapsamında kentin önemli noktalarında çalışmalarına devam ediyor. Şehir merkezinde ve Kırsalda yol ulaşım standartlarının yükseltilmesi için yoğun bir çalışma gösteren Büyükşehir Belediyesi, il genelinde birçok köy yolunu asfalta kavuşturdu.
Özellikle tatilcilerin yoğun olarak kullandığı Alaköy yolunda sene başında çalışmalarını devam eden Büyükşehir Belediyesi, yolda genişletme ve altyapı çalışmalarını tamamladı.
10 kilometre olan yolun şuana kadar 7 kilometresini asfaltlayan belediye, yolu kısa süre içerisinde tamamlayarak tatilcilere rahat bir nefes aldıracak. Belediye yine, Kömürcüler sitesinin 2.5 kilometrelik yolunun asfaltlarken, Ortanca gurup yolunda asfalt çalışmalarının 45 kilometrelik bölümünün 38 kilometresini tamamladı.
Vangölü Toptancılar Sitesinde de 3 kilometre asfalt çalışmalarını yapan belediye, Eski Edremit TOKİ yolunun 2.5 kilometresini ise asfaltlayarak ulaşıma açtı. Bölge Gazetesi Haber Merkezi