Büyükşehir, amatör takıma yenildi:1-0

Ziraat Türkiye Kupasında Amatör takım Iğdır Arasspor ile karşılaşan Van Büyükşehir Belediyespor, 90. Dakikada yediği golle 1-0 yenilerek elendi.

VAN 16.09.2015 21:39:35 0
Büyükşehir, amatör takıma yenildi:1-0
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ziraat Türkiye Kupası maçları dün oynandı. 1. Amatör Ligde mücadele eden Iğdır Arasspor, 3. Ligde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Iğdır Arasspor, bu galibiyetten sonra Altınordu ile oynayacak.
Ev sahibi Iğdır Arasspor karşılaşmaya; Ersin Köken, Serhat Gökşen, Ali İhsan Helvacı, Mehmet Akif Alagöz, Oğuzhan Yıldırım, Güven Güdü, Ayberk Kutluğ Tuncer, Barış Totoğlu, Kemal Aras, Halil Ünsal, Emrah Turan onbiriyle başladı.
Van Büyükşehir Belediyespor ise Tarık Daşgün teknik sorumluluğunda sahaya; Selçuk Aslan,  Muammer Erdoğdu, Eren Demir, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Uğur Yağmakan, Halil İbrahim Yazğılı, Furkan Işıkdemir, Mazlum Öndil, Hidayet Uca ve Baran Basut onbiriyle çıktı.
Iğdır Kışla Semt Stadında saat 14:30'da başlayan karşılaşmayı Cihat Çelikdağ, Hakan Eygü, Yavuz Bahadır ve Kurtuluş Günçe hakem dörtlüsü yönetti.
İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada her iki takımda ikinci yarıya temkinli başladı. Iğdır Arassporlu oyuncu Kemal Aras. 90. Dakikada attığı golle takımı galibiyete taşıdı. Van Büyükşehir Belediyespor ise amatör takıma yenilmenin üzüntüsünü yaşadı.
Öte yandan Van Büyükşehir Belediyespor 19 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’te Çine Madranspor’u evinde konuk edecek.

Bölge: Salih Deniz