Büyükşehir, Altay'dan puan kopardı

Bolu kampında hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında karşılaştığı İzmir'in köklü takımlarından Altayspor'la 1-1 berabere kaldı. Öte yandan takıma destek için, grup kara kobralar, kombine bilet v

VAN 5.08.2015 12:18:37 0
Büyükşehir, Altay
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bolu'da lig hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, bir yandan da hazırlık maçları yapıyor. Geçtiğimiz gün 1. Ligin köklü takımlarından Altayspor'la bir hazırlık maçı yapan kırmızı siyahlı ekip, karşılaşmadan 1-1 lik skorla ayrıldı. Van Büyükşehir Belediyespor'un tek golü Havar Acar'dan geldi. Kırmızı siyahlı ekibin, Bolu'da birkaç hazırlık maçı daha yapması bekleniyor.
Öte yandan ligin başlamasına kısa bir süre kala, grup kara kobralar, takıma destek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 Kombine bilet ve forma satışı başlatan taraftarlar,elde edilecek geliri Van Büyükşehir Belediyespor'a vereceklerini dile getirdiler.
'Takımına sahip çık. Bir forma, bir kombine bilet de sen al' sloganıyla kampanya başlatan grup kara kobralar, kampanyaya katılanlara bir de atkı hediye edileceğini dile getirdiler. Grup kara kobralar başkanı Ercan Dülger, "Amacımız az da olsa takımımıza maddi destek sağlamaktır. Bu takım hepimizindir. Gün takıma sahip çıkma günüdür diyerek, kombine bilet ve forma için herkesi bekliyoruz" dedi.
 Van Büyükşehir Belediyespor, ligin başlamasına bir hafta kala Van'a dönerek kendi tesislerinde hazırlıklarına devam edecek.

Haber: Salih Deniz