Büyükşehir 3 puan için gitti

Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü Sakaryaspor'a konuk olacak. Seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada, Van Büyükşehir Belediyespor, Van'a 3 puanla dönmeyi hedefliyor. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma saat 14.30'da başl

VAN 17.04.2015 09:37:02 0
Büyükşehir 3 puan için gitti
Tarih: 01.01.0001 00:00
                Spor Toto 3. Lig 3. Grup da, ligin bitimine 4 haftalık bir maraton kaldı. Zirve, Play Off ve küme düşme potasında kopmanın yaşanmaması nedeniyle, kalan 4 haftalık maraton gruptaki takımlar için zorlu geçecek.  Ligin 31. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.18 takımın mücadele edeceği 9 karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

             Lider Ankara Demirspor deplasmanda, Büyükşehir Erzurum Belediyespor'a konuk olurken, yakın takipçisi olan, Anadolu Üsküdarspor ise sahasında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Bu 2 karşılaşmanın son düdüğü çaldığında, liderlik koltuğu el değiştirebilir. Zirve ortaklarından olan Sakaryaspor, sahasında oynayacağı seyircisiz maçta, Van Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Sakarya Atatürk Stadın da oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

             Ligin son 2 haftasını puansız kapatan Van Büyükşehir Belediyespor, Sakaryaspor deplasmanına 3 puan için gitti. Hafta boyunca bu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Van'a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

               Van Büyükşehir Belediyespor, 39 puanla 9. Sırada yer alırken, Sakaryaspor ise 52 puanla 3. Sırada yer alıyor. Ligin 14. Haftasında Van'da oynanan ilk karşılaşmayı, Van Büyükşehir Belediyespor 2-0 kazanmıştı. Sakaryaspor'un cezası nedeniyle, Pazar günü oynanacak olan, Sakaryaspor- Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması seyircisiz oynanacak.

                 Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 32. Hafta karşılaşmasını da deplasmanda oynayacak. Ligin 32. Hafta maçında deplasman da, Bergama Belediyespor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, ligin 33. Haftasında, kendi sahasında oynayacağı Erzin Belediyespor maçıyla, Van'da sezonun son maçını oynayacak. Ligin 34. Haftasında deplasmanda oynayacağı, Etimesgutspor maçıyla da sezona noktayı koyacak.

             Bölge: Salih Deniz