BÜYÜK FİTNE

FETO`nun etki alanını genişletmek için, yanlarında saf tutacak insanların sayısını arttırabilmek için kurduğu tuzaklara bu millet düşmemelidir.

VAN 28.07.2017 07:15:05 0
BÜYÜK FİTNE
Tarih: 01.01.0001 00:00
Mehmet Fazlıoğlu
10 Şubat 2017`de İktibas dergisinde yayımlanan makalemi tekrar gündem etme gereği duydum. Bunun sebebi ise makalede dikkat çekmek istediğim hususların bugün maalesef yaşanır hale gelmesi. Bugün Devletin tüm kılcal damarlarına yayılmış olan bu hainlerden birinin halen Savcı konumunda olmadığını iddia edebilirmisiniz! Tabii hayır…! Bu durumda hazırladığı bir dosya ile Türkiye` nin tüm illerinde operasyon yapabilen, hazırladığı dosya kapsamında istediği herkesi gözaltına alabilen `bir hain Savcı` nelere sebep olabilir? hiç düşündünüz mü?
Bu hainlerin şu andaki birinci hedefi Hükümet karşıtı, Akparti karşıtı, Erdoğan karşıtı büyük bir blok oluşturabilmek, bu kapsamda mümkün olduğunca fazla sayıda insanı FETO cu diye fişleyerek bu blok içerisinde yer almalarını sağlamak !
İlgili, ilgisiz ve olur olmaz insanları FETO cu diye gözaltına alarak davayı itibarsızlaştırmaya çalışmak !
Değişik mağduriyet hikayeleri yaratarak bunu Dünya kamuoyunda Türkiye aleyhine kullanmak. (şu bebekli çocuklu içeriye atılanların savcısını bir iyi araştırın derim ben çünkü bu gözaltı işinden ancak FETO yarar sağlar.)
FETO ile yıllardır mücadele eden insanları bu milletin yetiştirdiği önemli değerleri FETO cu diye suçlamak ancak FETO cu kriptoların icraatı olabilir !
Aslında sayıları çok da fazla olmayan bu hain çetenin oluşumunu büyük bir kitleye çevirme operasyonuna katkı sağlayabilir bu `kripto Savcılar`
Halen devam eden soruşturma ve gözaltılar kapsamında bu sayı milyonları bulduğunda ne kazanmış, ne kaymetmiş oluruz hiç düşündünüz mü ?
2019 Başkanlık seçimleri öncesi bu operasyonlar kime kimlere fayda sağlar ? Kimin kuyusunu kazar !
Bu fişleme ve gözaltı sürecinin sonunu görebilen var mı bence yok 2019 başkanlık sürecine kadar sürecek gibi duruyor .
15 Temmuz sürecinden sonra bu yapı ile hiçbir ilişkisi olmamış , 15 Temmuz öncesinde de hiçbir suç unsuru taşımayan “sempatizan” denilen “aldatılmış” ,”kandırılmış”, “kullanılmış” insanlara “bu FETO hainleri sizi de kandırmışlar ve kullanmışlar bir daha bu ve buna benzer yapılar ile ilişkide olmayın ve bu tür yapılara rağbet etmeyin” derse `DEVLET` ne kazanılır ne kaybedilir düşünmek lazım… (Çözüm süreci ile dağdaki teröriste dahi, bir tercih şansı vermiş olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan  hiç bir suçu olmadığı halde FETO fişlemesi ile hayatı zindan olmuş olan bir kişinin hatrı için dahi olsa “ALDATILMIŞ, KANDIRILMIŞ, KULLANILMIŞ” insanlar için kayıtsız kalacağını düşünmüyorum.
…merak edenler için 10 Şubat 2017 tarihli makale aşağıda sunulmuştur.
” FETO`nun etki alanını genişletmek için, yanlarında saf tutacak insanların sayısını arttırabilmek için kurduğu tuzaklara bu millet düşmemelidir. “
Mehmet FAZLIOGLU
FETO yapılanması halen tam olarak deşifre edilebilmiş değil maalesef. Cumhurbaşkanının yaverinin, Genelkurmay Başkanının yaverinin, yani en üst düzey yönetimin dahi burnunun dibine kadar sokulabilmiş bu hainleri, temizleyebilmek o kadar da kolay olmadığı aşıkar.
Cumhurbaşkanının 17-24 ARALIK itibari ile açıkça tüm gücüyle mücadele ettiği bu yapı, 15 TEMMUZ darbe sürecine kadar, Cumhurbaşkanının en yakınında yaverini gizleyebildi ise şu anda birçok konumda halen yandaşlarının belirlenememiş olması gayet muhtemel bir durum.
Bu durumda FETO nun, bugün görevden uzaklaştırılan veya görevinden atılan onbinlerce insanın FETO cu olarak fişlenmesinde, bir rolu olmadığını kim iddia edebilir?
Yurtdışında tanık olduğumuz bir konu,  bunun yurt içinde çok daha aktif bir şekilde yürütülen bir strateji olduğu konusunda şüphem yok.
FETO nun etki alanını genişletmek için, yanlarında saf tutacak insanların sayısını arttırabilmek için kurduğu tuzaklara bu millet düşmemelidir.
FETO bir dönem kendileri ile ilişkisi olmuş, ancak hiçbir şekilde örgütün bölücü veya paralel faaliyetlerinde bulunmamış insanlara “fişlendiniz, bizimle birlikte saf tutun, bizimle beraber olun” mesajları göndererek bu kitleyi Devlet e ve Hükümete karşı kullanmak istedikleri
FETO hem Devletin hem de Hükümetin kendilerini desteklediği dönemlerde bir şekilde bu yapı ile ilişkisi olmuş, ancak Hükümetin ve Devletin bu örgütün terör örgütü ilan ettiği tarihten  sonra tüm ilişkilerini kesmiş ve hatta bu örgüte olan bakışı tamamen nefrete dönmüş insanları FETO cu diye fişledikleri
FETO ayrıca kendileri ile hiçbir ilişkisi olmamış insanları da FETO cu diye fişledikleri
FETO nun bu asılsız fişlemeler ile hem bu davayı itibarsızlaştırmaya çalıştığı ve aynı zamanda Devletine, Milletine bağlı insanları kendi saflarına çekmeye çalıştıkları
Rus Büyükelçi suikastının ana hedefinin Rusya ile Türkiye ilişkilerini bozmak olmadığı (ki böyle bir suikastın iki ülke ilişkilerini koparmaktan ziyade daha sağlamlaştıracağı aşıkar iken) esas hedefin bu suikast ile halen Devlet içerisinde güçlü oldukları mesajını vermekle birlikte bu suikast neticesinde Devlet kademelerinde çok daha büyük tasfiyelerin başlangıcını sağladıkları
FETO cu olmayanları tasfiye eden FETO cu ların bu şekilde FETO ile mücadele ettikleri izlenimi oluştururken aynı zamanda Inançlı, imanlı ve adanmış kadroların tasfiye edildiği…
AŞİKARDIR…!
Ey bu milletin karar vericileri
Bir dönem güç bahşettiğiniz bu insanların sizi kandırdığı gibi birçok samimi Müslümanı da kandırmış olması gayet tabiidir.
Fethullahçı Terör örgütüne, terör örgütü oldukları ifşa edildikten sonraki süreçte fayda sağlamış, ilişkilerine aynı şekilde devam etmiş kişileri tespit edin, görevden atın, cezalandırın! Bu millete kurşun sıkanları, kurşun sıktıranları, bu Devlete ve Milletine zarar verenleri en ağır şekilde cezalandırın!
Ancak bunları yaparken tuzağa düşmeyin! Kendi elleriniz ile onların planlarına alet olmayın! Bir vatanseveri görevden alıp yerine bir FETO cu koymayın!
Devletine, Milletine bağlı masum insanları ötekileştirerek FETO nun kucağına atmayın!
Ve siz, Ey FETO cu olarak fişlenen, mağdur olan, masum İnsanlar!
FETO nun tuzaklarına, fitnelerine düşmeyin!
Nice insanımız vatanı uğruna, Millleti uğruna can verdi bu topraklarda ve halen vermeye devam ediyor!
Sizde bu Vatanın pisliklerden arınması uğruna mesleğinizden olmuşsanız ve eğer iddia ettiğiniz gibi FETO cu değil iseniz,
Tek bir söyleminiz olsun!
VATAN SAĞOLSUN!