B.Ş. Belediyespor Van'da toplanıyor

Erzurum kampını tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacak.

VAN 16.08.2017 10:30:11 0
B.Ş. Belediyespor Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Bölge: Salih Deniz
    TFF 3.ligde karşılaşmaların başlamasına az bir zaman kalırken kamp bölgelerindeki takımlar da yavaş yavaş yuvalarına dönmeye başladı.
   Erzurum'da hazırlıklarını sürdüren ve eksikliklerini gidermeye çalışan Van Büyükşehir Belediyespor, Erzurum kampına noktayı koydu. Birkaç günlük tatilin ardından Van'da toplanacak olan kırmızı siyahlı ekip, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.
  Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen ve güçlü bir kadro kurmaya çalışan kırmızı siyahlılar, önümüzdeki Cuma günü sezon açılış yaparak taraftarlarıyla buluşmayı hedefliyor. Bu sezon zor bir grupta mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'un, kendi tesislerinde son hazırlıklarını yaparak lige hazır olmaya çalışacak. Kırmızı siyahlı ekibin, 1. transfer dönemi bitene kadar transfer çalışmalarını da sürdüreceği gelen haberler arasında.
   Van Büyükşehir Belediyespor lige hazır olmaya çalışırken, taraftarlarda yeni sezon için ayrı bir çalışma yürütüyor. Zaman zaman Van Atatürk Şehir Stadında toplanan taraftarlar yeni sezon provalarını yapıyor. Şampiyonluk havasına giren şehirde ise cadde ve sokaklara kırmızı siyah bayraklar asılmaya başlandı.
   2017-2018 Futbol sezonu 26 Ağustos'da başlıyor. Van Büyükşehir Belediyespor uzun bir aradan sonra sezonun ilk maçını gece oynayacak. 26 Ağustos Cumartesi saat 19.00'da Ankara Demirspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlılar, sezonun ilk maçını galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.