Borazan: “Uçak sefer sayıları arttırılmalı”

Van Ferit Melen Havalimanı'nda önceki gün ve dün birer Ankara uçuşunun gerçekleşmediğini belirten Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fariz Borazan, söz konusu uçakta seyahat etmeyi planlayan yolcuların mağduriyet yaşadığını,

VAN 4.05.2019 14:20:02 0
Borazan: “Uçak sefer sayıları arttırılmalı”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Konu hakkında açıklama yapan ve söz konusu uçakta seyahat etmesi gerektiği halde uçuşun gerçekleşmemesi nedeniyle işlerine geciktiğini belirten Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fariz Borazan; “Söz konusu uçuşların gerçekleşmemesi nedeniyle yolcular mağdur oldu. Bize herhangi tatmin edici bir açıklama da yapılmadı. 'Hava muhalefeti' dendi ancak havada öyle bir durum göremedik. Hastane randevusu olan, iş görüşmesi planlayan bir çok kişi mağduriyet yaşadı. Ek sefer talebimiz de dünden bu yana henüz karşılık bulmuş değil. Bu tür aksamaların yaşanması bir çok insanı mağdur ediyor.” dedi.

“SEFER SAYISI ARTTIRILMALI”
Bir süredir Ferit Melen Havalimanında tadilat gerekçesiyle uçuş sayılarının azaldığını, bunun da sıkıntılar yaşanmasına sebep olduğunu belirten Borazan; “Hele bir de buna böyle planlanmış uçuş iptali de eklenince birçok insan mağduriyet yaşayabiliyor. Umuyor ve diliyorum ki bu son mağduriyet olsun ve bundan böyle uçuşlar aksamadan gerçekleşsin. Talebimiz de odur ki, uçuş sayıları arttırılsın.” ifadelerini kullandı.