Boks şampiyonasına devam

SIRADAKİ GELSİN!

VAN 11.09.2013 11:44:21 0
Boks şampiyonasına devam
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ukrayna'da düzenlenen ve 7 Eylül tarihinde başlayan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası devam ediyor.

Haber: Umut TARHAN

17 Eylül tarihinde sona erecek olan  Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası´na Vanlı Milli Boksör Ergün Demir de katılıyor. Demir, Şampiyona´nın ilk maçında karşılaştığı Romen Rakibi Rou Paun Claudiu Viorel´i üstün bir performans sonucunda saf dışı bırakmayı başardı.
Birçok başarıya imza atarak dikkatleri çeken Vanlı Boksör Ergün Demir şimdilerde Ukrayna´da ter döküyor. Bugüne kadar katıldığı tüm turnuva ve şampiyonada Van´ı en iyi şekilde temsil etme başarısını gösteren Ergün Demir, şimdi de yumruklarını Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası´nda sallıyor.
Milli Takım´da geçirdiği kamp sürecinin  ardından Ukrayna´ya giden Demir ilk rakibini yenmeyi başardı. Ukrayna´da çıktığı ringte Romen Rou Paun Claudiu Viorel ile karşılaşan Vanlı Ergün, üstün bir performans sergiledi.
Yumruklarını başarı için sallayan Ergün ilk maçta istediğini aldı ve rakibini saf dışı bırakarak bir üst tura çıktı.

SIRADA İSVEÇLİ
RAKİP VAR
İlk turda üstün bir performans göstererek sevenlerini ve destekçilerini mutlu eden Vanlı Ergün bir üst turda İsveçli rakibi Rigo Andrej ile karşı karşıya gelecek. Rakibi ile kozlarını ringde paylaşacak olan Ergün hazırlıklarını bu doğrultuda sürdürüyor.

AYHAN ÖZ: DUALARIMIZ ERGÜN´LE
Van Boks Antrenörü Ayhan Öz, Ergün´ün ilk maçtaki performansının mutluluk verici olduğunu belirterek; "Açıkçası Ergün´den zaten böyle bir  performans bekliyorduk.
 Şimdi önemli olan bu performansını bundan sonraki müsabakalarda da göstermesi ve üst turlara doğru çıkışını sürdürmesidir. Dualarımız Ergün ile birlikte. İnanıyorum ki tüm ülkemizin, Van halkımızın duaları da Ergün ile birliktedir" diye konuştu.