Biz olmasak da Van ve partimiz için şimdi yeni bir süreç başladı.

Çok kıymetli isimlerle birlikte partimizi Van’da layıkıyla temsil etme mücadelesi verdik.

VAN 21.12.2017 19:53:03 0
 Biz olmasak da Van ve partimiz için şimdi yeni bir süreç başladı.
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'dan AK parti il başkanlığına aday olan Eyüp Acar yazılı bir basın açıklaması düzenledi.

 Bilindiği gibi son süreçte hem ülkede hem de Van’da, AK Parti’mizin yeni bir yapılanma ve teşkilatlanma sürecinin startı verildi. Yeni dönemde bizler de bu kutlu davanın geçmişten bugüne bulunan neferlerden biri olarak göreve namzet olduk. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini yaptığı partimiz ve davamızın yeni hedefleri için bizler de sürecin içerisinde yer aldık.
Çünkü biz bir dava olarak gördüğümüz bu partinin geçmişten bu yana içerisinde büyüdük, yetiştik. Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlayan ve bir okul olarak gördüğüm o süreçten teşkilatlanmanın en önemli aşamasına kadar bu partinin tüm süreçlerinde hep liderimizin yanında yer alma mücadelesi verdik. Bir gün olsun kopmadığımız ve kendimizi hep ait hissettiğimiz partimizin bundan sonraki sürecinde yer almak için de biz de diğer siyasilerimizle birlikte tatlı bir yarışın içine girdik. Bu süreçte partimizden, davamızdan edindiğimiz terbiye ile, siyasi ahlak ile sayın Cumhurbaşkanımızdan ve genel merkezimizden görev bekledik. Çok kıymetli isimlerle birlikte partimizi Van’da layıkıyla temsil etme mücadelesi verdik. 
Nihayetinde yine bu kentte büyük hizmetler yapmış ve geride hoş bir sada bırakarak görevini tamamlayan 23. dönem Van milletvekilimiz Kayhan Türkmenoğlu il başkanlığı görevine getirildi. Bu bizim için mücadeleden  vazgeçmek değil daha çok mücadele etmek ve elimizi daha çok taşın altına koymak anlamına geliyor. Biz dün olduğu gibi bundan sonra da bu partinin neferleriyiz. Bize düşen bundan sonra kısa vadede 2019 gibi 2023 gibi önemli ve kritik süreçlerde davamızın mücadelesini vermek olacaktır. Bu kutlu davadaki yerimizi ve duruşumuzu bozmadan mücadelemiz her zaman devam edecek.
Gençlikten bugüne parçası olduğumuz bu sürecin sonunda aday olduğum il başkanlığı süreci benim için yeni bir tecrübe ve değerli bir süreç olarak kayda geçti. Bizler bu süreçte güzel bir mücadele ve partimizin teamüllerine uygun bir kampanyayı da yürütme hassasiyeti göstermeye çalıştık. Bunu yaparken de kentte önemli isimlerin desteğini aldık. Dostlarımız ve dava arkadaşlarımızın ciddi teveccühlerine şahitlik ettik. Gerek temayül sürecinde gerekse de diğer süreçlerde bize bir çok kesimden önemli ve bizce çok kıymetli destekler verildi.
Bu vesileyle uzun soluklu bu sürecin başından bu yana her anlamda yanımızda olan, bizi destekleyen, dualarıyla ve destekleriyle bizim başkanlığımız için mücadele eden dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. Yine mensubu olmaktan şeref duyduğum partimize bu süreçte gösterdikleri gayret ve uğraşları için teşekkür ediyorum. Objektif ve çok sağlıklı bir şeklide yürütülen bir süreçte netice olarak son 7 kişilik görüşme listesinde yer alıp Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı buldum. Bu önemli görüşmeye kadar uzanan sürecin her aşaması benim için kıymetli ve oldukça değerliydi. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın bu görüşmede bizi motive eden, bizi davamıza daha sıkı sarılmaya iten çok kıymetli ve yol gösterici görüşleri şahsım ve partim için her şeyden daha kıymetli ve önemlidir.
Biz olmasak da Van ve partimiz için şimdi yeni bir süreç başladı. Vakit, bizler yani bu davanın neferleri için görev almayıp ayrılma vakti değildir. Dünyanın güçleri Ordadoğu coğrafyasında hain planlar ile ülkemizi gaflet ve dalalet ile yolundan etmeye çalışırken, İslam beldelerinde kan ve gözyaşı eksik olmazken bize düşen bu davaya daha sıkı sarılmaktır. Gün Erdoğan’ın tek başına ses yükseltip tek başına verdiği bu mücadelede safları sıkı tutma günüdür. Gün dört bir yandan saldırı alan ülkemiz ve bayrağımız için mücadele etme günüdür. Gün davaya sahip çıkma günüdür... Lakin bir taraftan da gün aynı zamanda partimize de sahip çıkma, en zor süreçlerde partimizi sahiplenme zamanıdır. Son olarak şunu da belirtmek gerekir ki, bu partinin gençleri olarak kimsenin ötekileştirmesine de izin vermeyeceğiz. Geçmişte davamızın selametini gözeterek genç yaşta nasıl ki itirazımızı yüksek sesle dillendirip bir duruş sergilediysek bundan sonra da yine hukuksuz ve adaletsiz olduğunu düşündüğümüz süreçlerde yine aynı duruşu sergileyip daha kapsayıcı bir teşkilat yapısının ortaya çıkması ve davamızın selameti icin yüksek perdeden itirazlarımızı ortaya koyacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.
Bu vesileyle bir kez daha dava arkadaşlarıma teşekkür eder, Van İl Başkanı olarak göreve atanan Sayın Kayhan Türkmenoğlu’na bu süreçte muvaffakiyetler dilerim.