Birlikspor lige hızlı başladı

Yeni kurulan,Birlik Gençlikspor kulübü, ilk resmi maçında, Muradiye 2 Nisanspor’u 2-1 mağlup etti.

VAN 21.05.2016 19:28:21 0
Birlikspor lige hızlı başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
    2. Amatör kümede mücadele eden, İlk olarak Van 1. Amatör kümeye çıkmayı hedefleyen, Birlik Gençlikspor kulübü, 2. Maçını da galibiyetle kapatmayı hedefliyor.
     Geçen sezon Van 1. Amatör kümeye çıkan ve hedeflerini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen,Edremitspor ve 1974 Vanspor’un ardından, yeni bir takım daha amatör lige merhaba demek için sahalara indi. Sahalara yeni inen Birlik Gençlikspor kulübü ilk hedef olarak Van 1. Amatör kümeye çıkmak, ardından Bölgesel Amatör ve Profesyonel lig.
 Kulüp başkanlığını, Büyükşehir Belediyespor eski başkanlarından, Birol Duman, teknik sorumluluğunu ise, Bengin Çakay’ın yaptığı Birlik Gençlikspor kulübü, 2. Amatör küme mücadele edecek. Bu sezon Van 1. Amatör kümeye çıkmayı hedefleyen Birlik Gençlikspor kulübünün, genel kaptanlığını ise Enver Azbay üstlenmiş durumda.
    İlk hazırlık maçını Gevaşspor’la yapan ve karşılaşmayı kazanan, Birlik Gençlikspor kulübü, 2. Amatör kümedeki ilk resmi maçınıda kazanarak moral buldu. 2. Amatör kümede ilk maçını, Muradiye 2 Nisanspor’u 2-1 mağlup eden, Birlik Gençlikspor kulübü, ilk 3 puanını da aldı.Hedefini profesyonel lig olarak belirleyen,Birlik Gençlikspor kulübü, 2. Amatör kümede şampiyon olarak Van 1. Aamatör kümeye çıkmayı hedefliyor.

 Bölge: Salih Deniz