Bir yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası!

Iğdır`da bir yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu iddia edildi. Olay sonrası Van`daki özel bir hastaneye kaldırılan çocuğun beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

VAN 17.02.2013 13:08:23 0
Bir yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası!
Tarih: 01.01.0001 00:00
Edinilen bilgilere göre, Iğdır`ın bir köyünde cinsel istismara uğradığı iddia edilen bir yaşındaki erkek çocuk M., Iğdır Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Buradan Van`daki özel bir hastaneye sevk edilen çocuğun, yoğun bakıma alındığı ve beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

 

Hastane çalışanlarından aldığımız bilgilere göre, çocuk, birkaç gün önce cinsel istismar iddiasıyla hastaneye sevk ediliyor. Olayın gizli tutulmaya çalışıldığın söyleyen hastane çalışanları, "Çocuk birkaç gündür getirilmiş. Iğdır`ın bir köyünden getirilmiş. Çocuk önce Iğdır Devlet Hastanesi`ne naklediliyor. Daha sonra Van`a getiriliyor. Şu an çocuk yoğun bakımda. Olay gizli tutuluyor. Cinsel istismarda mı bulunulmuş yoksa başka bir şey mi yapılmış o da tam kesin değil. Cinsel istismara uğramış olarak biliniyor. Çocuğun bağırsakları patlamış. Çocuğun beyin ölümünün gerçekleştiğin söyleniyor. Biz ilk duyduğumuzda çok üzüldük, psikolojimiz bozuldu" şeklinde konuştular.