BİR DAHA YAŞANMASIN BU GÜNLER ARTIK!

TFF 3. Lig 3. Grupta Lig'in 33. haftasında temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor sahasında Erzin Belediyespor'u 2-1 yenerek küme düşme mücadelesinde çok kritik bir galibiyet aldı.

VAN 3.05.2015 19:35:57 0
BİR DAHA YAŞANMASIN BU GÜNLER ARTIK!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

Bu skor ile birlikte puanını 42 yapan Van Büyükşehir Belediyespor ligde kalma umutlarını ligin son hafta maçına bıraktı. Temsilcimiz ligin 34. haftasında 39 puanla 16. sırada yer alan Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak. Etimesgut Belediyespor karşısında alınacak bir beraberlik bile Van Büyükşehir Belediyespor'un ligde kalmasına yetecek.
TFF 3. Lig 3. Grupta Lig'in 33. haftasında temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor sahasında Erzin Belediyespor'u Muammer Erdoğdu ve Serdar Karaduman'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek çok kritik bir galibiyete imza attı. Altın değerinde 3 puan alan temsilcimiz ligin 34. haftasında 39 puanla 16. sırada yer alan Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak. Etimesgut Belediyespor karşısında alınacak bir beraberlik bile Van Büyükşehir Belediyespor'un ligde kalmasına yetecek.

BERABERLİK YETİYOR
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor üst üste aldığı mağlubiyetlerden sonra kendi evinde karşılaştığı Erzin Belediyespor'u 2-1 yenerek puanını 42'ye yükseltti. Bu skordan sonra 10. sıraya yükselen ve ligde kalması için bir puana ihtiyacı olan Van Büyükşehir Belediyespor ligin 32. haftasında Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak.
Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor sahaya; Murat Günay, Yakup Demir, Muammer Erdoğdu, Furkan Işıkdemir, Medeni Bingöl, Ali Kurt, Emrah Tacir, Utku Demirel, Salih Tunar,Anıl Dilaver ve Murat ilk 11'i ile çıktı.
Konuk ekip Erzin Belediyespor karşılaşmaya; Kıvanç Küçükkarış, Mehmet Karaçili, Umut Çakır, Burçak Özkanca, Şahin Tüter, Mustafa Kemal Küçük, Rıdvan Çelik, Ramazan Öztürk, Hüseyin Onur Gedikkaya, Ünal Noyan ve Yunus Ünsal ilk 11'i ile başladı.

SAÇ BAŞ YOLDURDU 
Erzin Belediyespor, Vanspor deplasmanında adeta yıkıldı. Karakobralar, Erzin Belediyespor karşısında maça hızlı başladı. Daha ilk dakikalarda yakaladığı birçok net pozisyondan yararlanamayan Vanspor taraftarlara saç baş yoldurdu. Bir türlü aradığı golü bulamayan Vanspor taraftar desteğini de arkasına alarak rakip kalede gol aramaya devam etti. Karşılaşmanın 40. dakikasında Muammer Erdoğdu sahneye çıktı ve attığı mükemmel kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

RAKİBE GÖZ AÇTIRMADI
Maçın ikinci yarısında Van Büyükşehir Belediyespor skoru korumaya yönelik oyunu soğuturken, Erzin Belediyespor ise gol için zaman zaman kaleye yüklendi. Karşılaşmanın 54. dakikasında defansta boşluk yakalayan Ünal Noyan Erzin Belediyespor'un beraberlik golünü kaydetti. Bu golden sonra tekrar gol için rakip kaleye yüklenen temsilcimiz Erzin Belediyespor'a neredeyse göz açtırmadı. Karşılaşmanın ilk yarısında olduğu gibi ikinci devrede de birçok net pozisyon yakalayan temsilcimiz 74. dakikada Serdar Karaduman'ın attığı gol ile Erzin Belediyespor karşısında 2-1 öne geçti.Bu dakikadan sonra Karakobraların katı savunma yaptığı mücadelede Erzin Belediyespor istediği golü bir türlü bulamadı. Maç Van Büyükşehir Belediyespor'un 2- 1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Van Büyükşehir Belediyespor ligin 33. haftasında puanını 42'ye yükseltti ve ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK
Öte yandan Vanspor taraftarları, kendilerine ayrılan tribünü doldurdu. Vansporlu taraftarlar, maç öncesinde de maç esnasında da takımlarına büyük destek verdi.

MAÇIN YILDIZI ALİ KURT
Ayrıca 90 dakika boyunca sahada adım atılmayan yer bırakmayan 8 numaralı Ali Kurt Erzin Belediyespor karşısında alınan 2-1'lik galibiyette önemli bir rol aldı.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Fazıl Erüş