BİLİCİ BAŞBAKA'NIN GELİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ...

Van Merkez, Erciş ve Özalp ilçelerinde yapılacak mitinglere bütün halkımız davetlidir.

VAN 25.10.2013 16:00:02 0
BİLİCİ BAŞBAKA
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, 26-27 Ekim tarihlerinde Van’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sayın Başbakanımız yaklaşık maliyeti 1 Milyar 200 Milyon TL değerinde yatırımın açılışını yapacak.
 Van’ın Büyükşehir olduktan sonra Sayın Başbakanımızın ilk defa geliyor olması önemlidir. Büyükşehir Statüsü, Sayın Başbakanımızın Van halkına bir armağanıdır. Yerel yönetim hizmetlerini yakından bilen bir Başbakan’ın önderliğinde, hizmeti amaç edinen bir AK Parti Belediyesi çok daha hızlı ve güçlü bir şekilde hizmet sunacaktır. Büyükşehirler kalkınmanın temel dinamiğidir.
Sayın Başbakanımız ile birlikte Van büyüdü ve gelişti. Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri oldu. Ancak son beş yılda Van yerel hizmetler konusunda mağdur edildi. Van halkı layık olmadığı bir belediyecilik anlayışı ile beş yılda çok şey kaybetti. Yerel yönetimler bir ilin aynasıdır. Belediyeler ve sundukları hizmetlerin kalitesi bir şehrin kalkınmışlığını, gelişmişliğini ölçer. AK Parti olarak yeni dönemde inşallah Van Büyükşehir Belediyesini kazanacak Van’ı hak ettiği yere taşıyacağız
Hafta sonu çeşitli açılışlar ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret edecek olan Sayın BaşbakanımızVan’da üç ayrı miting yapacaktır.Cumartesi günü saat 13:30’daVan merkezBeşyol mevkiinde halka seslenecek olan Sayın Başbakanımız, Pazar günü saat 11:00’de Özalp’tave saat 13:00’de Erciş ilçemizde halkabuluşacaktır. 1948 yılında ilçe olan yaklaşık 76 bin nüfuslu Özalpilçemiz 65yıllık tarihinde ilk defa bir Başbakan ağırlayacaktır.Program kapsamın da Yüzüncü Yıl Üniversitesini de ziyaret edecek olan Sayın Başbakanımız burada Fahri Doktoralık unvanı verilecektir. Van’ın Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleriyle de cumartesi günü akşam yemeğinde bir araya gelecek.
Van Merkez, Erciş ve Özalp ilçelerinde yapılacak mitinglere bütün halkımız davetlidir.