Bem-Bir-Sen Van Şubesi’nden kamu kurumlarına ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç beraberindeki Van Şube Başkanı Harun Altın ile birlikte kentte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

VAN 2.02.2021 12:23:35 0
Bem-Bir-Sen Van Şubesi’nden kamu kurumlarına ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Sendikal çalışmalarda bulunmak üzere Van'a gelen Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Van Şube Başkanı Harun Altın, ilk olarak Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile bir araya geldi. Bem-Bir-Sen heyeti, Başkan Vekili Bilmez'den belediyede açılması planlanan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının kapsamının daha geniş tutulmasını istedi.

  “SINAV KAPSAMININ DAHA GENİŞ TUTULMASINI İSTEDİK”

  Konuyla ilgili açıklama yapan Van Şube Başkanı Harun Altın, "Van Büyükşehir Belediyesi'ndeki memurlarımızı ilgilendiren görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavıyla ilgili Sayın Belediye Başkan Vekilimiz ile görüştük. Sınırlı sayıda memurun faydalanacağı şekilde yapılması planlanan bu sınavın daha kapsamlı olmasını istedik ve yeterli sayıda memurun bu haktan faydalanmasının daha doğru olacağını Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Bilmez'e arz ettik. Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez de şartları uyan memurları kapsayacak şekilde kapsamın genişletilmesi için gereğini yapacağını söyledi" ifadelerini kullandı

  BELEDİYELERE ZİYARET

  Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile Van Şube Başkanı Harun Altın daha sonra Tuşba, İpekyolu, Edremit ve Muradiye Belediyesi’ne ziyaretler gerçekleştirdiler. Kısa süre önce ağabeyi vefat eden Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman'a başsağlığı dileyen sendika yöneticileri ardından İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan ve Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ı makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Bem-Bir-Sen Yöneticileri Sevinç ve Altın, belediyelerin çalışmalarıdan ve güzel hizmetlerinden dolayı da Başkan ve Başkan Vekillerine teşekkür ettiler.

  Son olarak Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğüne atanan Ali İhsan Körpeş'i ziyaret eden sendika yöneticileri Sevinç ve Altın, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.