Belediye Vanspor Garantiledi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Belediye Vanspor kendi evinde karşılaştığı Gölcükspor’u 3-0 yenerek ligde kalmayı garantiledi. Bu sonuçtan sonra B. Vanspor ligden düşmesi garantilenen Yimpaş Yozgatspor’a konuk olacak.

VAN 27.04.2014 22:36:12 0
Belediye Vanspor Garantiledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden B.Vanspor üst üste aldığı mağlubiyetlerden sonra kendi evinde karşılaştığı Gölcükspor'u 3-0 gibi net bir skorla yenerek puanını 40'a yükseltti. Bu skordan sonra 12. sırada bulanan B.Vanspor haftaya 16. sırada bulunan Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak. 33. hafta karşılaşmalarının ardından Kocaelispor ve 1930 Bafraspor’dan sonra ligden düşen 3. takım Yimpaş Yozgatspor oldu. B.Vanspor haftaya ligden düşmesi garantilenen Yimpaş Yozgatspor’a konuk olacak.

Bol ataklı ve zevkli geçen maçta B.Vanspor’un golleri Osman (dk. 7-19) ve Yusuf’dan (dk. 48) geldi.

Sezer Yalçın’ın, Salim Şanlıer’in ve Ümit Ambar’ın yönettiği maçta kart çıkmadı.

B.Vanspor Ramazan Silin Teknik sorumluluğunda sahaya: Taner Tamince, Birol Yiğit, Maksut Taşkıran, Emrah Tacir, Abdülkerim Kılıç, Semih Oğuz, Burak Bükel, Mustafa Can Cap, Osman Yıldırgan, Bilal Gücüyetmez ve Yusuf Akbulut onbiri ile çıktı.

Gölcükspor ise Ali Beykoz Teknik sorumluluğunda sahaya: Özcan Bozan, Ensar Çetinkaya, Mehmet Öztonga, Kemal Can Aydemir, İbrahim Demirer, Yağız Göktuğ Taşbulak, Oğuzhan Demirer, Bedirhan Adanur, Aykut Öngel, Burak Oğulcan Demir ve Burak Süleyman onbiri ile çıktı.

Bu kritik maçta Kara-Kobra Taraftar Derneği B.Vanpor’u yalnız bırakmadı. Karşılaşmada 90 dakika boyunca hiç susmadan takımını destekleyen Kara-Kobra Taraftar Derneği, B. Vanspor lehine tezahüratta bulundu.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -Fazıl Erüş