BEKİR KAYA: HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Barış Demokrasi Partisi Van Büyükşehir Başkan adayı Bekir Kaya ve Eş Başkan adayı Hatice Çoban, Van Milletvekili Aysel Tuğluk ve BDP İpekyolu Eş Başkan adayı Veysel Keser ile birlikte Avrupa Halk Pazarı, Büyük Rus Pazarı, Halk Pazar?

VAN 21.02.2014 11:34:20 0
BEKİR KAYA: HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Esnafların ilgi gösterdiği Kaya, Çoban, Tuğluk ve Keser esnafların sorunlarını dinledi. İlginç ve güzel diyalogların yaşandığı ziyarette 76 yaşındaki Ayhan Günbaş isimli vatandaşın "Burada gezmenize gerek yok buradaki halkın hepsi sizi destekliyor ve oyları sizindir. Bize oy vermeyenlere gidin" demesi üzerene Kaya da "Bizler bize oy veren vermeyen herkesi kucaklayacağız" dedi. Gümüş işletmecisi bir esnaf Tuğluk’a kolye hediye etti.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Tuğluk, ilgiden dolayı esnaf ve halka teşekkür etti. Tuğluk "Sizleri her zaman yanımızda gördük. İnanıyoruz ki 2014 seçimlerinde değerlerimize ve mücadelemize sahip çıkacaksınız" dedi. Halkın demokratik iktidarını temsil eden arkadaşlarının göreve geleceklerini söyleyen Tuğluk "Biz halkımıza, sizlere güveniyoruz zaten bu mücadeleyi bu seviyeye getiren sizlersiniz. Bizlerde arkadaşlarımızda sizlere layık olma çabası içerisinde olacağız" diye konuştu. Halka en iyi hizmeti vereceklerini söyleyen Tuğluk, BDP siyasetinde mevki ve koltuk çabasının olmadığını, olmayacağını söyledi.

HERKESİN KATKISI OLMALIDIR

Hiçbir gücün Kürt halkı karşısında duramayacağını aktaran Tuğluk, Kürt halkının sadece Türkiye'de değil, ulusal güçlerin de öneme aldığı bir güç haline geldiğini söyledi. Tuğluk son olarak "Bu seçimdeki başarı her alanda önemli olacaktır, başlatılan barış süreci açısında hem de öz yönetim modeli ve özerk modelimizi uygulamamız acısından çok önem arz etmektedir. Seferberlik ruhu ile herkesin katkısı olmalıdır. Her bir oy'un önemi büyüktür. Barış için demokratik bir gelecek için bu önemlidir" dedi.

Vansesi Haber Merkezi