B.B.Vanspor'da galibiyet hesapları...

Pazar günü deplasmanda Lider Turgutluspor'a konuk olacak olan B.B.Vanspor, zirveden kopmamak için, galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Grupta ise zorlu karşılaşmalar var.

VAN 1.12.2017 09:39:29 0
B.B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz

    TFF 3. Lig 2. Grupta 15. Hafta karşılaşmaları, yarın ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edilecek. Yarın oynanacak olan ilk karşılaşma saat 13.00'te ikinci karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.
   Pazar günü oynanacak ilk 3 karşılaşma saat 13.00'te son 4 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.
Ligde ilk devrenin bitimine 3 haftalık bir maraton kaldı.
   Takımlar son 3 hafta maçlarını kazanmanın hesaplarını yapıyor. Grupta Zirve ve Play Off potasında puanların birbirine çok yakın olmasından dolayı, kalan 3 haftalık maç maratonu her takım için final havasında geçecek.
   Geçtiğimiz hafta yeniden lider olan Turgutluspor, Pazar günü B.B.Vanspor'u konuk edecek. 2 Takım açısından da önemli bir karşılaşma olacak. Turgutluspor bu maçı kazanıp liderliğini sürdürmenin, B.B.Vanspor ise zirvede kopmamanın mücadelesini verecek. Grupta haftanın en zor karşılaşmalarından biri olan bu karşılaşma Pazar saat 13.30'da Turgutlu 7 Eylül Stadında oynanacak. Ligin 14. Haftasında, B.B.Vanspor deplasman da Ergene Velimeşespor'a 2-1 mağlup olurken, Turgutluspor ise Diyarbekirspor deplasmanından 1-0 galip gelerek lider olmuştu. 2 Takım arasında 6 puanlık bir fark bulunuyor.

    Geçtiğimiz hafta mağlubiyetle Van'a dönen B.B.Vanspor, hafta boyunca Turgutluspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürdü. Bu önemli maça galibiyet için gidecek olan kırmızı siyahlı ekip, bugün İzmir'e hareket edecek. B.B.Vanspor'un zirveden kopmamak için bu karşılaşmadan 3 puanla dönmesi bekleniliyor.
   B.B.Vanspor, Pazar günü oynayacağı Turgutluspor maçı ardından Van'a dönerek Pazarspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Ligin 16. Haftasında Pazarspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, ligin 17. Haftasında ise 1461 Trabzonspor deplasmanıyla ligin ilk devresini kapatmış olacak.
   Grupta oynana her karşılaşma çok önemli, Liderin en yakın takipçisi olan Pazarspor, kendi sahasında Ergene Velimeşespor'u konuk ederken, Ankara Demirspor ise Muğlaspor deplasmanında olacak.