B.B.Vanspor'a ziyaretler sürüyor

B.B.Vanspor Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, takımı ziyarete gelenlerin sayısı da bir hayli fazla. Eski Van Valisi Münir Karaloğlu'nun ardından takımı ziyaret eden Antalya Küresünniler Derneği yönetimi, sporculara ba

VAN 15.01.2018 17:57:49 0
B.B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   İkinci yarıya öne yeni yönetim, ardından yeni hoca ve akabinde yeni transferlerle giren, bu arada devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren B.B.Vanspor'a ziyaretler sürüyor.
Kulübün Başkanı Servet Yenitürk, Yöneticiler Senar Kaplan e Bedrettin Gökçenay takımın yanında yer alırken, takımı ziyaret eden Antalya Küresünniler Derneği yönetimi, Vanspor'un başarılı olması için gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
   Van Büyükşehir Belediyespor'un kamp yaptığı otele gelen Antalya Küresünniler Derneği başkanı Recep Akuşcu ve beraberindeki dernek üyeleri Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'e kulüp yöneticileri ve futbolculara başarı dileklerinde bulundular.
Başkan Akuşcu, Van Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanlığına getirilen Başta İş adamı Servet Yenitürk olmak üzere yeni yönetime teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerinde bulunarak hayırlı bir geçirmelerini dileyerek Antalya Küresünniler Derneği olarak her zaman takımın yanında olacaklarını ifade etti.
    Van'ı tekrar o eski güzel günlere gelmesini arzuladıklarını ve bu zor ve meşakkatli yolda bizler her zaman göreve hazırız. Tekrar ilimizin tek profesyonel takımı Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar dileriz" diye konuştu.

Bölge: Salih Deniz