B.B.Vanspor için dört haftalık maraton…

Diyarbekirspor deplasmanına umutlu giden B.Vanspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. 42 Puanla 9. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, kalan 4 haftalık maratonda kendi sahasında 3 deplasman da ise 1 maça çıkacak.

VAN 10.04.2018 10:39:15 0
B.B.Vanspor için dört haftalık maraton…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Spor Toto 3. Lig 2. Grupta, ligin bitimine 4 haftalık bir maraton kaldı. Ligin Liderliğini yine korurken, Ankara Demirspor ise güçlü rakibi 24 Erzincanspor mağlup ederek liderin peşini bırakmadı.

 


       Bu tabloya bakıldığında şampiyon takımın ligin son haftasına kadar belli olmayacağı görünüyor. Play Off potasında yer alan Diyarbekirspor sahasında B.B.Vanspor'u mağlup ederken, Yeni Orduspor ise Pazarspor'la puanları paylaştı.
Ligin bitimine 4 haftalık maraton kalırken, özellikle Zirve ve Play Off potasında yer alan takımlar puan kaybetmemek için kırna kırana bir mücadele veriyor.

 


       Küme düşme potasında ise Yeşil Bursaspor ve Kayseri Erciyesespor'un kurtulması zor görünürken, Kırıkhanspor ise kümede kalma şansını devam ettiriyor.

 


     Son sıralarda yer alan Muğlaspor ve Ergene Velimeşespor düşen 3. Takım olmamak için kalan 4 haftalık maratonda maçlarını kazanma hesaplarını yapıyor. Ligde 31. Hafta karşılaşmaları önümüzdeki Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.
Lider Darıca Gençler Birliğispor Bağcılarspor deplasmanına giderken, Yeni Orduspor ise Ankara Demirspor'u konuk edecek.
Bu karşılaşmalarda Darıca Gençlerbirkiğispor galip gelip, Ankara Demirspor sahadan mağlup ayrılırsa, Darıca Gençlerbirliğispor'un en yakın rakibine 6 puan fark takmış olacak.