B.B.Vanspor, Ergene Velimeşespor'u ağırlayacak

TFF 3.Lig 3. Grupta bugün 2 Karşılaşma oynanırken, son 7 karşılaşma ise yarın oynanacak. B.Vanspor yarın saat 15.00'te Ergene Veli Meşespor'u konuk edecek.

VAN 14.04.2018 10:55:02 0
B.B.Vanspor, Ergene Velimeşespor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 TFF 3. Ligde ligin bitmesine 4 haftalık bir maraton kaldı.

 Ligin 19. Haftasında liderlik koltuğuna oturan Darıca Gençlerbirliğispor 11 haftadır liderliği kimseye kaptırmıyor.
Sezon başından bu yana birçok kez el değiştiren liderlik koltuğu ilk kez uzun süreli değişmedi. Kalan son 4 haftalık maratonda Darıca Gençlerbirliği'nin yerini koruyup korumayacağı merak konusu.

 


        Puan durumlarının bir birine yakın olmasından dolayı, son 4 haftalık maç maratonunda farklı sonuçlar alınabileceği konuşuluyor.
Lider Darıca Gençlerbirliğispor bugün saat 15.00'te, deplasmanda Bağcılarspor'a konuk olurken, takipçisi olan Ankara Demirspor ise Yeni Orduspor deplasmanında olacak.

 


       Zirveyi yakından ilgilendiren bu 2 karşılaşma sonunda dengeler değişebilir.
Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan B.B.Vanspor, kalan son 4 haftalık maç maratonunda kendi sahasında 3, deplasmanda ise 1 maça çıkacak.

 


       Kendi sahasında, Ergene Velimeşespor, Turgutluspor ve 1461 Trabzonspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, deplasman da ise Pazarspor'la karşılaşacak. 42 Puanla 9. Sırada yer alan B.B.Vanspor, yarın saat 15.00'te Ergene Velimeşespor'u konuk edecek.

 


        Bu karşılaşma için hafta boyunca, teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlılar, sahaya galibiyet için çıkacak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı Ergene Velimeşespor 2-1 kazanmıştı.
 Küme düşme riski yaşayan Ergene Velimeşespor'da bu maça galibiyet için çıkacak. Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşma orta hakem, Demokrat Özgür Güneş yönetecek.

 


        B.B.Vanspor bu maçın ardında önümüzdeki hafta Turgutluspor'u konuk edecek, sonraki hafta ise Pazarspor deplasmanına gidecek. Kırmızı siyahlılar ligi 1461 Trabzonspor maçıyla tamamlayacak.
Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan kırmızı siyahlı ekip, özellikle kendi sahasında kaybettiği puanlar sayesinde, hem zirveden hem de Play Off potasından uzaklaştı.
Deplasman maçlarında başarılı bir grafik çizen B.B.Vanspor kalan son 4 haftalık maratonda ise orta sıralarda kalmanın mücadelesini verecek.