Baştürk: TEİAŞspor olarak iddialıyız

'YÖNETİM HER KONUDA DESTEK OLUYOR'

VAN 16.09.2015 11:38:49 0
Baştürk: TEİAŞspor olarak iddialıyız
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bu sezon 1. Amatör Lig'de TEİAŞspor ile anlaşan Fahri Baştürk, takımlarının ligde iddialı olduğunu söyleyerek, "Takımın iskeletini bozmadık. İnşallah bu yıl başarılı bir takım ortaya çıkar. İddialı olduğumuzu söylemek istiyorum" dedi.
Bölge: Salih Deniz
PTTspor'da uzun yıllar top koşturan ve ardından bu kurumda çalışan Fahri Baştürk, Bitlisspor'da da top koşturduktan sonra Başkalespor, TEİAŞ, PTTspor gibi çeşitli kulüplerde hocalık yaptı. Fahri Baştürk son olarak yeniden TEİAŞspor ile anlaştı.
Birinci amatör ligde Ekim ayının ikinci haftası TEİAŞspor karşısında ilk maçına çıkacak olan Fahri Baştürk, bu yıl TEİAŞspor olarak iddialı olduklarını dile getirdi.
"YÖNETİM HER KONUDA DESTEK OLUYOR"
TEİAŞ yönetiminin de bu yıl takıma büyük önem verdiğini belirten Baştürk, "TEİAŞspor yönetimi de bu yıl takım için kolları sıvadı. Bizlere her türlü desteği veriyorlar. TEİAŞ Bölge Müdürümüz Kazım Çınar olmak üzere, Bölge Müdür Yardımcısı Nevzat Sertkaya, yine Hamit Ertaş ağabeyimiz her konuda bize destek oluyor" dedi.
Birkaç gün önce kulüple anlaşma imzalandığını anlatan Baştürk, "Birkaç gün önce anlaşmamızı yaptık. İnşallah başarılı oluruz. İlk maçımızı 11 Ekim'de Telekomspor ile yapacağız" diye konuştu.
Bu sezon amatöre olan ilginin biraz daha artacağına inandıklarını belirten Fahri Baştürk, "Bu sezon amatörde yeni birkaç takım var. Mevcut takımlar da durumunu biraz daha düzeltti. Bizler de TEİAŞspor olarak daha iddialı olacağız. Ben zaten kadroyu bozmadım. Birkaç yeni transferle çok daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum. Geçtiğimiz yıl BAL ligine yükselmek için direkten döndük. Çünkü biz Erciş Belediyespor ile finalde karşılaşmış ve mağlup olmuştuk. Onlar da Başkalespor ile oynamışlardı. Yenildikleri için Başkalespor bu yıl Van'ı BAL Liginde temsil ediyor. Umarım bu yıl başarılı oluruz" dedi.