Başkan Yıldırım Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Van'ın Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, köylülerin iadeyi ziyarette bulunmaları nedeniyle ara verdiği köy ziyaretlerine bugün de devam etti.

VAN 10.04.2013 17:40:42 0
Başkan Yıldırım Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, köylülerin iadeyi ziyarette bulunmaları nedeniyle ara verdiği köy ziyaretlerine bugün de devam etti.

Çaldıran ilçesine bağlı Ayrancılar köyüne konuk olan Başkan Yıldırım, burada köy halkıyla bir araya geldi. Muhtar Yılmaz Tamçınar ve köy halkı tarafından karşılanan Yıldırım, onlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Köylülerin taziye evi isteklerini kabul eden Başkan Ferman Yıldırım, yer tespiti yaptıktan sonra önümüzdeki günlerde taziye evinin temelinin atılacağı müjdesini verdi. Başkan Yıldırım'ın kendilerini ziyarete gelmesinden büyük memnuniyet duydukları belirten köy muhtar Yılmaz Tamçınar, "Bu ziyaretle başkanımızla bir araya gelip sohbet etme ve sıkıntılarımızı kendisiyle bire bir paylaşma fırsatı bulduk. Ziyaretlerinin faydalı olduğu inancındayım. Belediye başkanımıza köyüm adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Köy ziyaretlerinin bundan sonrada devam edeceğini belirten Başkan Yıldırım ise, "Makam koltuğunda oturarak bir ilçe yönetilmez. Benim hizmet anlayışımda böyle bir rehavete yer yoktur. Yönetici sürekli halkın arasında olmalıdır. Bu şekilde ne kadar adaletli davrandığını öğrenebilir. Hz. Ömer, ülkesini bu şekilde yöneterek dünyanın en adaletli hükümdarı olma onuruna erişti. Bizler de Hz. Ömer'in adaletini örnek alarak onun yönetim anlayışını kendi yönetim felsefemiz olarak benimsemeliyiz. Bu şekilde halkımıza daha adaletli hizmet götürebiliriz. Bende fırsat buldukça vatandaşlarımızın evlerine gidip onlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinliyorum. Köy ziyaretleri bunun en büyük örneğidir" ifadelerini kullandı.

Öğle namazını köy halkıyla beraber kılan Başkan Yıldırım, köylülerle beraber belediye otobüsleriyle ilçe merkezine gelerek burada onlara yemek verdi. Başkan Yıldırım, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek onları tekrar evlerine uğurladı. - Van