Başkan Türkmenoğlu’ndan esnafa ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van esnafını ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

VAN 18.02.2021 17:48:55 0
Başkan Türkmenoğlu’ndan esnafa ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Ziyarette pandemi sürecinde zor bir süreç geçiren esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı şekilde kademeli normalleşme sürecine geçmeye çok yakın olduklarını söyledi.
 “EN ÇOK ESNAFIMIZ ETKİLENDİ”
 Esnaf ziyaretinde konuşan İl Başkanı Türkmenoğlu, “Esnafımızın sabırlı bir şekilde salgın sürecinde kısıtlamalara uyarak, süreci en iyi şekilde atlatmak için katkı sunmuşlardır. Bende bir esnaf olarak, esnafın sorun ve sıkıntılarını yakından bilen birisiyim. Ancak esnafımız da hükümetimizin pandemi sürecinde kendilerini yalnız bırakmayarak, gerekli destekleri sunduğunu bilmelidirler. Bu desteklerle birlikte devletimizin esnafımıza sunduğu can suyu ile bu süreci en sağlıklı bir şekilde atlatmalarına katkı sağlamıştır” dedi.
 “ESNAFIMIZIN HÜKÜMETİMİZE GÜVENİ TAMDIR”
 Sağlık tedbirleri kapsamında bir takım kısıtlamalar nedeniyle zor duruma düşen esnafa destek amacıyla hemen önlem alındığını belirten Türkmenoğlu, “Hükümetimizin kira ve doğrudan hibe desteğinin yanında, gıda kolisi ve sosyal hizmetler de devam ediyor. Esnafımızın, hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin samimiyetinden kuşku duymadığını, gayretini takdir ettiğini görüyoruz. Bu bizim çalışma azmimizi de yükseltiyor. AK Parti, her zaman esnafının gerçek anlamda yanında oldu, olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.