Başkan Tanış, gençlerle buluşmaya devam ediyor

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, gençlik meclisi üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

VAN 11.12.2021 11:33:11 0
Başkan Tanış, gençlerle buluşmaya devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her hafta farklı mahallelerin gençleriyle bir araya gelen Başkan Tanış, bu hafta Yedisalkım, Hamurkesen, Işıkpınar ve Bağrıyanık Mahalleleri gençleriyle bir araya geldi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce çalışmalarına iki yıl önce Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatlarıyla başlanan mecliste, gençler talep, öneri ve projelerini bildirerek karar alma sürecine aktif katılım sağlıyor.

İlçe merkezindeki kıl çadırında düzenlenen toplantıda dijital dönüşümden sanata, güncel siyasetten bilime birçok alanda geniş kapsamlı keyifli sohbet gerçekleştirildi.

Gençlere hitap eden Başkan Tanış, göreve geldiği ilk andan itibaren ilçede bir gençlik meclisi kurulması için talimat verdiğini kaydetti.

Gençlerin fikirlerine ve projelerine önem veren bir belediye olduklarını kaydeden Başkan Tanış, “Gençlerimizin hayata dair hedefleri, projeleri ve heyecanları var. Bu anlamda gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olabilmesi ve fikirlerini bu mecliste dile getirebilmesi için meclisimizi kurduk. Çok şükür ki çok güzel dönüşler alıyoruz. Her hafta farklı mahallelerimizde bulunan gençlerimizle bir araya geliyoruz. Her yönüyle gelişen ve değişen Gürpınar’ı 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızın fikirleriyle inşa ve ihya ediyoruz. Bilmenizi isteriz ki Gürpınar Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız ve sizleri spor, sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bununla beraber gençlerimiz için inşa ettiğimiz Gençlik Merkezi, 250 kişilik Kapalı Spor Salonu ve 5 semt sahasını da kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Toplantı saz kaval eşliğinde halayların çekilmesiyle devam etti.

Toplantıya Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Karabulut, Aydın Koyuncu ve Zabıt Kahraman katıldı.