Başkan Ergin’den esnafa ziyaret…

Yeniden Refah Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Murat Ergin, iftar ve teravih namazı sonrası kahvehaneleri ve esnaflarımızı ziyaret ederek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

VAN 3.04.2022 14:41:48 0
Başkan Ergin’den esnafa ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

İftar ve teravih namazı sonrası esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Ergin, Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını iletti.

Ziyarette konuşan Ergin, “Bu mübarek ayda iftar ve teravih namazı sonrası kahvehaneleri ve esnaflarımızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını halkımıza iletiyoruz. Partimizin iktidarında yapılacak projeleri anlatıyoruz ve halkımızın teveccühü ile üyelik çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyoruz. Genel Başkanımızın selamını duyan vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. Buna şahit oluyoruz ki Refah gelecek yüzler gülecek.  Ramazan ayı boyunca her akşam iftar ve teravih namazı sonrası programlarımıza devam edeceğiz. Halkımızın ilgi alaka ve teveccühleri bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Bu duygularla bütün halkımızın Ramazan ayının hayırlı, sağlıklı ve bereketli geçmesini diliyorum” dedi.