Başkan Balandı güven tazeledi

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şubesi'nin 12. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkan Balandı, kongrede tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeledi.

VAN 10.08.2021 09:55:26 0
Başkan Balandı güven tazeledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şubesi'nin 12. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongreye TES-İŞ Başkanı Ersin Akman, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şube Başkanı Naif Balandı, İstanbul, Ankara, Balıkesir, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adapazarı, Kahramanmaraş ve birçok il temsilcileri katıldı.

Van'da yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Van Şubesi'nin 12. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Naif Balandı, bir kez daha güven tazeledi.

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Balandı, "Kırk yıldır sendikacı olarak bölgemize, memleketimize, üyelerimize yılmadan, usanmadan, ilk günkü heyecanla hizmet vermekteyiz. Bizi yeniden bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra da elimizden geldiğince üyelerimize sendika hakları doğrultusunda yılmadan, usanmadan, yorulmadan, hizmet vermeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.