Başkalespor yeniden BAL liginde…

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde(BAL) oynayan ve sezonu 32 puanla 4. sırada kapatan Başkalespor, yeni sezonda da yine BAL liginde Van’ı temsil edecek

VAN 5.04.2015 17:08:58 0
Başkalespor yeniden BAL liginde…
Tarih: 01.01.0001 00:00
. Başkalespor, Erciş Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanarak, yeniden BAL ligine merhaba dedi.
Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat: 13:00’te oynanan karşılaşmayı Erciş ve Başkale ilçelerinden gelen taraftarların yanı sıra, Van’daki taraftarlar da izledi. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ın da izlediği karşılaşma büyük heyecan yarattı.
Başkalespor Battal Sarıca teknik sorumluluğunda sahaya; Ali, Erdi, Harun, Faruk B, Faruk K, Hakan, Özer, Sanifo, Mehmet Ali, Barış, Recep obiriyle çıktı.
 Maçın 88. dakikasında Receple golü bulan Başkalespor önümüzdeki sezon da BAL liginde mücadele edecek.
 
SARICA SON MAÇINA ÇIKTI
Gazetemize özel açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Battal Sarıca, Bölgesel Amatör Lig'de Van'ı temsil eden Başkalespor'da görevinin bittiğini belirterek, “Bildiğiniz üzere sezon başında Başkalespor’a geldiğim zaman hedefimizin 3. Lige çıkmak olduğunu kaydetmiştim, olmadı. Önümüzdeki sezon yine Başkalespor BAL liginde devam edecek ve ben iyi bir takım bıraktığımı düşünüyorum. Bundan sonraki hedefi 3. Lig olmalıdır. Çünkü bu ilçe 3. Ligi kaldıracak güçtedir. İnşallah bu takım en iyi yerlere gelir. Benim burada görevim bitti ve bundan sonra dinlenmeye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Sorularımız üzerine, 2005-2006 sezonunda amatör ligde iken B.Vanspor'u profesyonel lige çıkardıklarını, bunun da tesadüf olmadığını anlatan Sarıca, "Bildiğiniz gibi 2005-2006 yılında amatör olan B.Vanspor'u üçüncü lige çıkardık. Yine Muş'u çalıştırdığımda üçüncü lige çıkmak üzereyken final maçında kaybettik. Daha sonra yine Kırıkkalespor'u çalıştırdım. Son iki yıl içinde bir-iki kez B.Vanspor ile irtibat halinde olduk. Ama yönetimin bazı şartları, bizim bazı şartlarımız uyuşmayınca nasip olmadı. Şimdi Başkalespor'u çalıştırıyorum. Ben Mayıs ayında Başkale'ye geldim” dedi. Sarıca, önümüzdeki sezon Başkalespor’un yine BAL liginde mücadele edeceğini ifade ederek, hedefin 3. Lig olması gerektiğini söyledi.

Bölge: Salih Deniz