BAŞKALESPOR LİGE KÖTÜ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Başkalespor ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Grubun güçlü ekiplerinden Siirt temsilcisi Kurtalanspor'a 1-0 yenilerek lige kötü bir başlangıç yaptı.

VAN 20.09.2015 23:37:55 0
BAŞKALESPOR LİGE KÖTÜ BAŞLADI
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Rıdvan CAN

2015-2016 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 1'ci Grup'ta yer alan Van temsilcisi Başkalespor yeni sezonda yapmış olduğu flaş transferlerle tüm spor kamuoyunun da dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Başkalespor yeni adıyla (Elbakspor) takımın başında geçen sezon takımı çalıştıran Battal Sarıca, bulunuyor. Teknik Direktör Battal Sarıca öncülüğünde yeni sezon çalışmalarını Nevşehir'de sürdüren Başkalespor ligin ilk maçında dün deplasmanda karşılaştığı Siirt Kurtalanspor'a 1-0'lık skorla yenilmekten kurtulamadı.

Başkalespor (Elbakspor) Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı ise "Ligin ilk maçında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık takım iyi futbolculardan kurulu ilk maç olduğu için uyum sorunu yaşadık takımdan memnunum ilk maçlar her zaman sıkıntılı olur bizim bir hedefimiz var oda şampiyonluk bu maçı unutup önümüze bakacağız" dedi.