Başkale’deki olimpik havuzun inşaat çalışmaları sürüyor

Van’ın Başkale İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Belediye tarafından yapılan Olimpik Yüzme havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

VAN 13.09.2018 10:44:44 0
Başkale’deki olimpik havuzun inşaat çalışmaları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Başkale Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

   İlgili birim müdürlerinin de katıldığı incelemelerde Başkan Vekili Öztürk, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

   Yüzme havuzuna gerçekleştirdiği incelemeler hakkında açıklamada Öztürk, "İlçemize halkımıza birçok hizmetlerde bulunduk. Olimpik Yüzme havuzu da onlardan biri. Gençlerimiz, çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yüzme imkanı bulacak bir tesis olacak. İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu tesisin biran önce bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını arzuluyoruz. Van ve ilçeleri başta olmak üzere Hakkari ve Yüksekova’dan da insanların yüzme imkanı bulacağı 3 bin 200 metrekare olan üzerinde yapılan tesis, Van’ın cazibe merkezlerinden biri olacak. Çocuklarımız gençlerimiz buradan yüzme öğrenecek” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

anne porno